Resultaten voor schoonmaak

schoonmaak
Icarus Schoonmaakbedrijf.
schoonmaak groothandel
Schoonmaak jobs in België Careerjet.
Binnen Care Expert Cleaning leveren wij gespecialiseerde schoonmaakdiensten aan toonaangevende bedrijven binnen onder andere de farmaceutische sector. Wij zorgen ervoor dat de krit. 12 uren geleden. Medewerker schoonmaak avonddienst. Functie Als medewerker schoonmaak bent u verantwoordelijk voor de uitvoering van de schoonmaak in ons ziekenhuis burelen, consultaties, verpleegeenheden.
schoonmaakbedrijfgorrim.nl
Schoonmaken. mastercard-alt. visa. bancontact-mister-cash. giropay. sofort.
Huid, Haar Nagels. Schoonmaken wordt kinderspel met de juiste kwalitatieve producten. Mylène maakt er een erezaak van jou de meest efficiënte reinigers voor te schotelen voor élke kamer in huis. Zelfs voor je auto en terras hebben we wat jij nodig hebt.
schoonmaakbedrijfgorrim.nl
Net Schoonmaak Schoonmaak, Schoonmaakbedrijf in Antwerpen.
Schoonmaakbedrijf Net Schoonmaak, is een jong en dynamisch bedrijf dat sinds jaar en dag werkzaam is in de regio Antwerpen. U kan bij ons terecht voor o.a.: periodieke of éénmalige schoonmaak van bedrijven, kantoren, banken, horeca, dokterspraktijken, winkelpanden, toonzalen, magazijnen, fabrieken, scholen.
Eenmalige schoonmaak Schoonmaak Boone Cleaning Services te Gent, Oost-Vlaanderen.
Schoonmaak bij nieuwbouw en na verbouwingen. Schoonmaak vervuilde woningen. 0486 90 80 86. Eenmalige schoonmaak door Boone Cleaning Services te Gent, Oost-Vlaanderen. Onze professionele schoonmakers realiseren al uw eenmalige schoonmaakopdrachten volgens afspraak én met een superieur resultaat. We staan klaar om al uw eenmalige werken grondig uit te voeren, tegen correcte tarieven.
Home Gerpol Cleaning.
Als professioneel schoonmaakbedrijf verzorgen wij diverse schoonmaakwerkzaamheden voor zakelijke klanten in de omgeving van Dendermonde, Oost-Vlaanderen. Onze schoonmaakdiensten bestaan onder meer uit de schoonmaak van: kantoren, apotheken, banken, winkels, fabrieken, appartementen en het onderhoud van showrooms, gemeenschappelijke delen van residenties en studentenhuizen. U kunt onze professionele kuisfirma op dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse basis inhuren.
ALGEMENE SCHOONMAAK tgcleaning.be.
Daar bij heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor een periodieke reiniging dagelijks, wekelijks, maandelijks of een eenmalige schoonmaak. Wij zijn professioneel opgeleid en reinigen alles grondig en secuur. Kortom wij zijn uw partner voor algemene schoonmaak, zowel professioneel als particulier in regio West en Oost-Vlaanderen.
schoonmaak vacatures SimplyHired.
Werken in de toeristische sector impliceert ook werken tijdens het weekend en in vakantieperiodes. Je kan je vlot verplaatsen. AZ Sint-Lucas België. Enige ervaring in de schoonmaak is een pluspunt! Schoonmaak is een vak, schoonmaken is een roeping! Ben je enthousiast om mee te werken aan de schoonmaak van. Medewerker schoonmaak operatiekwartier. Benieuwd hoe schoonmaak in het operatiekwartier er uitziet? Je kiest bewust voor een job in de schoonmaak. Als medewerker schoonmaak operatiekwartier word je. Schoonmaakster bij bedrijven. Het Poetsbureau Kempen 5 locaties. Met Het Poetsbureau for business zijn we actief in de professionele schoonmaak. Bij voorkeur heb je reeds ervaring in professionele schoonmaak van kantoren., Care.be Gent 1 locatie. Ervaring in de schoonmaak is een pluspunt. Care is op zoek naar een gemotiveerde jobstudent schoonmaak voor onze klanten regio Wondelgemkaai/Langerbrugge in. Schoonmaakster bij bedrijven parttime. Het Poetsbureau Zele 1 locatie. Met Het Poetsbureau for business zijn we actief in de professionele schoonmaak. Bij voorkeur heb je reeds ervaring in professionele schoonmaak van kantoren., Studenten Operations weekdagen. Kassa, Ticketcontrole, Onthaal, Animatie, Parkingmedewerker, Attractiebediening, Theatermedewerker, Schoonmaak. Ook internationaal is de Plopsa Group actief. medewerker schoonmaak vroege ploeg. GZA Ziekenhuizen Antwerpen.
Dag van de Schoonmaak Bedankt aan alle poetsvrouwen en mannen.
Daarom vindt de Dag van de Schoonmaak 2020 plaats op vrijdag 19 juni. Vergeet dus zeker niet je poetsvrouw of man in de bloemetjes te zetten op de Dag van de Schoonmaak! Meer info over de campagne vind je op www.facebook.com/ACVDagvdSchoonmaak.
Icarus Schoonmaakbedrijf.

Contacteer ons