Op zoek naar vakantiewerk schoonmaak antwerpen?

vakantiewerk schoonmaak antwerpen
Vacatures Zorgbedrijf Antwerpen. phone-incoming. phone-outgoing. linkedIn. youtube. circle-close. star. star-outlined. tag. arrow-circle-right. arrow-circle-up. download. close-x. calendar. check. arrow-down. arrow-left. arrow-right. arrow-top. bus. clock
Als jobstudent kan je bij ons kennismaken met de boeiende en bruisende wereld achter de schermen van Zorgbedrijf Antwerpen. Misschien studeer je voor een bepaald vak, en wil je bij ons alvast van de praktijk komen proeven. Vraag een studentenjob aan. Wil je aan de slag als. Dan moet je geslaagd zijn in het 6de jaar verzorging. Dan moet je geslaagd zijn in het 7de jaar thuis en bejaardenzorg of in het 1ste jaar verpleegkunde en je visum hebben aangevraagd. ergotherapeut, kinesist of verpleegkundige? Dan heb je dat einddiploma nodig. Dat kan vanaf het jaar dat je 16 jaar wordt, als je geslaagd bent in de module logistiek assistent. Maar dat hoeft niet, er zijn heel wat studentenjobs waarvoor je geen diploma of ervaring met senioren nodig hebt, bijvoorbeeld als polyvalent assistent in de schoonmaak, in de keuken of in onze administratieve kantoren.
Werken bij GZA GZA Ziekenhuizen.
Op onze drie campussen samen staan 3100 enthousiaste, competente medewerkers en meer dan 400 gespecialiseerde artsen uit de meest diverse disciplines voor jou klaar. Vacatures voor artsen. Waarom werken bij GZA? Studenten en stagiairs. Administratie en onthaal. Artsen en zelfstandigen. Leidinggevenden en staffuncties. Magazijn en aankoop. Medisch technische diensten, labo en apotheek. Schoonmaak en keuken. Verpleging en verzorging. Senior functioneel analist klinisch labo. Hoofdverpleegkundige intensieve zorgen Sint-Vincentius. Zin voor zorg? Dat is graag komen werken, patiënten ondersteunen en aan hoopverlening doen. Sara 26 en Jolien 28 psychiatrisch verpleegkundigen. Verpleegkundige consultatie oftalmologie. Applicatiebeheerder elektronisch patiëntendossier EPD. Verpleegkundige/technoloog nucleaire geneeskunde. Medical management assistant MMA oncologie. Teamverantwoordelijke one day interne. Verpleegkundige consultatie gastro-enterologie. Medisch secretaresse handcentrum. Huidige pagina 1. Volgende pagina Volgende. Vind een arts.
antwerpen bijbaan met bijbaantje snel en makkelijk wat geld verdienen!
Of zoek je leuk vakantiewerk? Scholieren en studenten in antwerpen die op zoek zijn naar werk hebben geluk! Want in antwerpen is altijd wat te doen en met werken vierdien je ook altijd geld. Bijbaan voor een extraatje, sparen voor vakantie: het.
NMBS jobs.
Wie zijn we? Werk als jobstudent. Een studentenjob bij de spoorwegen op je CV. De Belgische spoorwegen zijn op zoek naar studenten om onze teams bij te staan tijdens de schoolvakanties. We zoeken studenten in verschillende domeinen: administratie, techniek, schoonmaak en verkoop.
A-stad.
Sorry, we merken dat je antwerpen.be niet zal kunnen gebruiken zoals wij het bedoeld hebben. Dit komt omdat je een verouderde versie van je internetbrowser gebruikt. Je kan dit verhelpen door een recente versie van je browser te installeren. Om verder te gaan, dient u JavaScript te activeren.
Jobs bij Albert Heijn Adecco.
We ontvangen jou graag veilig in onze kantoren en bij voorkeur op afspraak. Om jouw en onze gezondheid te respecteren, is het dragen van een mondmasker voortaan verplicht. Nous vous accueillons en toute sécurité dans nos agences et de préférence sur rendez-vous.
jobstudent vacatures SimplyHired.
Stad Antwerpen Antwerpen. In deze job heb je rechtstreeks contact met klanten. Die geldt ook voor jobstudenten. Voor meer dan 200 administratieve documenten en diensten kunnen. Jobstudent verpleegkunde nachtequipe. UPC KU Leuven Leuven. Je draagt als gemotiveerde job of werkstudent verpleegkunde bij aan kwalitatieve zorgverlening binnen de diverse zorgprogrammas. Een boeiende job waarin je je vaardigheden en kennis door middel van voortdurende vormingen kan ontwikkelen en verruimen. Poets en onderhoud keuken en zaal. Plopsa België 1 locatie. Plopsa biedt een zeer afwisselende job in een groeibedrijf met open werksfeer tussen gemotiveerde collegas. Ze ontvangen meer dan 3 miljoen bezoekers per jaar. Jobstudenten Schoonmaak najaar.
vakantiewerk schoonmaak antwerpen
2dehands Zakelijk Veilig en Succesvol Help en info Voorwaarden Privacyverklaring Cookiebeleid Advertentievoorkeuren. Over 2dehands eBay Classifieds Sitemap. 2dehands is niet aansprakelijk voor gevolgschade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.
Studentenjobs.
Mol Externe vacature jobstudent: begeleider buitenschoolse kinderopvang Een zomer zonder festivals? Zorg dat je je niet gaat vervelen en kom vakantiewerk doen bij onze gemeente. Neem een kijkje op de website van Accent en stel je kandida Mol. Mol Gemeentebestuur zoekt jobstudenten poets woonzorgcentrum Ten Hove Het gemeentebestuur zoekt 2 jobstudenten poets voor weekendwerk in woonzorgcentrum Ten Hove. Solliciteer zo snel mogelijk via het online sollicitatieformulier opnbs Mol. Antwerpen Jobstudent zomer: Redder Op 1 juli gaan de zwembaden opnieuw open voor de Antwerpenaars.
Vakantiewerk vacatures Trovit.
Jobstudenten schoonmaak bij Rupelcleaning. Wij zullen steeds ter plaatse gaan bij de klant om alles uit te leggen en te verduidelijken wat er precies van jou wordt verwacht. Ook tijdens het vakantiewerk. 30 dagen geleden op studentjob. Jobstudent in de zorg. Zorgbedrijf Rivierenland Sint-Katelijne-Waver, Antwerpen 1 Locatie.

Contacteer ons