Op zoek naar vacatures in antwerpen schoonmaak?

vacatures in antwerpen schoonmaak
App van stad Antwerpen om werknemers Nederlands te leren nu voor iedereen beschikbaar Antwerpen hln.be. Weer. Zoek. Sluit. Menu. Sluit. Weer. Volledig scherm. Facebook. Whats App. Mail. Mail. Sluit. Play. Play. Play. Facebook. Quote. Pijlen. Android Plays
Of ze focussen alleen op woordenschat. Dankzij Taalstad kunnen onze medewerkers Nederlands leren spreken, schrijven, lezen én verstaan, aldus Stijn Du Four, teamverantwoordelijke schoonmaak bij de stad Antwerpen. Ook thuis oefenen. Bij de stad Antwerpen werken heel wat anderstalige medewerkers en werkervaringsklanten. Werkervaringsklanten geraken om verschillende redenen moeilijk aan werk. Vaak is een lage taalbeheersing en scholingsgraad daar een oorzaak van. Dankzij de nieuwe app kunnen anderstalige medewerkers en werkervaringsklanten voortaan niet alleen op de werkvloer Nederlands oefenen, maar ook thuis of onderweg. De stad bevestigt daarmee haar maatschappelijke rol als sociale werkgever die kansen biedt aan Antwerpenaars die nog niet zo goed Nederlands kunnen spreken, lezen of schrijven, verduidelijkt schepen voor personeel Nabilla Ait Daoud. Taalstad is volledig op maat gemaakt van de werktaal die wordt gebruikt bij de stad Antwerpen. De stad heeft nu toestemming gegeven aan partner Linguineo om varianten te maken van de app. Zo kunnen ook andere organisaties, zowel in de publieke als de private sector, gebruikmaken van de app.
Dille Kamille winkel voor cadeaus, keukenspullen en nog veel meer.
Karen van Paper Den neemt je mee in de wondere wereld van schilderen met inkt, aquarel of gouache. Ze laat zien hoe gouache precies werkt en welke prachtige bloemen je allemaal kunt schilderen met deze unieke verf! Tips en inspiratie.
Vacatures bij AZ Sint-Jan Samen van A tot Zorg.
teamsintjan, iets voor jou? Werken bij het AZ Sint-Jan Brugge-Oostende AV doen we Dag en nacht, voor het leven: voor het leven van onze patiënten, met veel aandacht voor het leven van elk van onze medewerkers. Je vindt in ons een warme werkgever, die de balans tussen jouw werk en privéleven belangrijk vindt en jouw verdere persoonlijke ontwikkeling sterk aanmoedigt. Vacatures in de kijker. Zin om deel uit te maken van ons groot, vernieuwend ziekenhuis? Zoek de vacature die bij jou past en solliciteer hier!
A-stad.
Sorry, we merken dat je antwerpen.be niet zal kunnen gebruiken zoals wij het bedoeld hebben. Dit komt omdat je een verouderde versie van je internetbrowser gebruikt. Je kan dit verhelpen door een recente versie van je browser te installeren. Om verder te gaan, dient u JavaScript te activeren.
Vacatures bij schoonmaakbedrijf Aronia Aronia.
Wij zijn voortdurend op zoek naar mensen om bij onze klanten de schoonmaak te verzorgen. Ploegleiding: Inspectrice / Inspecteur. U bent vlot en verzorgd in uw voorkomen. U neemt initiatief en u kan werken in teamverband. U heeft een uitgesproken talent voor organisatie, leiding geven, motiveren en het onderhouden van contacten op diverse niveaus. U hecht veel belang aan kwaliteit en bent zeer klantgericht. U bent bereid flexibel te werken buiten de normale kantooruren. Een boeiende en afwisselende functie in een dynamische werkomgeving Een grondige opleiding en ondersteuning Bedrijfswagen, gsm en een salaris aangepast aan uw niveau en ervaring. Contactpersoon: Jo Zanders 09/224.09.01 Jo Zanders. Wij zijn steeds op zoek naar betrouwbare en enthousiaste studenten die zowel in de vakantieperiodes als tijdens het academiejaar een mooi centje willen bijverdienen. Ben je geïnteresseerd?
Schoonmaak jobs Antwerpen 33 nieuwe vacatures in november op Jobat.be.
Plaats je CV online. Jobtitel, bedrijfsnaam of trefwoorden. Gemeente of provincie. Vacatures schoonmaak in Antwerpen: 33 jobs. Ontvang per mail jobs op maat. Ontvang nieuwe schoonmaak jobs in Antwerpen meteen in je mailbox. Stuur mij jobs. Schoonmaak regio Puurs 25u/week, ochtend.
Home Engine Deck Repair.
Looking forward to become your partner of choice! Schoonmaak, spuit en verfwerkzaamheden. Logistiek en opslag. Nieuws en Media. For ship repair and maintenance. Welcome to our site. Dry dock facilities.: 35 ha of dockyard area. Repair and maintenance.: Repair and maintenance.: Shafts and rudder blades. Repair and maintenance.: Repair and maintenance.: Repair and maintenance.: Repair and maintenance.: Engine Deck Repair, your all-in-one solution! Welkom bij Engine Deck Repair. Engine Deck Repair EDR is een scheepsreparatie en scheepsonderhoudsbedrijf gevestigd in de haven van Antwerpen.
vacatures in antwerpen schoonmaak
Bekijk volledig archief. Niet alleen artsen en verpleegkundigen, maar ook de schoonmaak, logistiek, ambulanciers, apotheek en tal van ondersteunende diensten verzetten bergen in de strijd tegen corona. Of je nu een organisatie vertegenwoordigt of op eigen houtje handelt, ook jij kan ons helpen het verschil te maken.
NetNet Huishoudhulp.
Kwaliteit begint bij een goed gevoel en een goede motivatie. Door continu te investeren in het welzijn en de motivatie van de huishoudhulpen wordt de kwaliteit van onze diensten verzekerd. Vertrouwen, verbondenheid en dialoog zijn de drie pijlers waarop onze onderneming gebouwd is.
Werken bij Gom Facilicom.
Je werkt zelfstandig, maar ook regelmatig voor grotere projecten in team. Je regelt het administratieve gedeelte via ipad. Je bent het eerste aanspreekpunt van de klanten. Lees meer Solliciteer. Medewerkers Glaswas Antwerpen, Oost en West Vlaanderen, Vlaams Brabant en Limburg. Leidinggevende schoonmaker Voltijds 743. Als ruitenwasser zorg je voor het stralend maken van ramen en omlijstingen dmv verschillende technieken/hulpmiddelen zoals in / outdoor telescopisch wassen osmose, diverse typen hoogwerkers, ladders, enz. Je draagt zorg voor het schoonmaken / wassen van de ramen, omlijstingen, venstertabletten en geeft invulling aan eventuele aanvullende vragen van de klant. Dit doe je door steeds de veiligheidsregels in acht te nemen. Je krijgt een maandplanning en maakt zelf je week/dagplanning. Je start en stopuren heb je dus zelf voor een stuk in de hand rekening houdend met de openingsuren van de panden. Je werkt zelfstandig, maar ook regelmatig voor grotere projecten in team. Je regelt het administratieve gedeelte via ipad. Je bent het eerste aanspreekpunt van de klanten. Lees meer Solliciteer. Facilicom is één van de bekendste spelers in de wereld van de facilitaire dienstverlening. Facilicom is actief in de schoonmaak, catering, security, gebouwen.

Contacteer ons