Resultaten voor schoonmaak opdrachten

schoonmaak opdrachten
Schoonmaak zzp vacatures NationaleVacaturebank.nl.
Personeel gezocht: Nationalevacaturebank.nl is de vacaturebank met het meest complete aanbod van LBO, MBO, HBO en universitaire vacatures en jobs met een vast of deeltijd dienstverband. E-mail mij de nieuwste banen. Je hebt ervaring met schoonmaken, het liefst van kantoorpanden. Arbeidsvoorwaarden Een vaste schoonmaak Voor onze klant zijn wij opzoek naar een schoonmak ster voor een kantoorpand. 13 dagen geleden geplaatst 6 uur MBO Objectleider Schoonmaak. Durf jij de verantwoordelijkheid van een team schoonmaak op je te nemen zaterdagen; Ervaren in het leidinggeven; Geïnteresseerd in de schoonmaak Je mag als Objectleider Schoonmaak full time aan de slag bij een ambitieus. 4 dagen geleden geplaatst 40 uur MBO ZZP Timmerman.
Interesse in doorlopende schoonmaak opdrachten Centen voor studenten.
Interesse in doorlopende schoonmaak opdrachten. Diverse schoonmaak opdrachten, oa schoonmaken van festival terrein. Lid sinds december 2019. You must sign in to apply for this position. Centenvoorstudenten.nl is een online platform dat student ZZPers en bedrijven met elkaar in contact brengt en hier tussen bemiddeld.
Schoonmaak in Antwerpen Trovit.
Minder dan 25 km. Minder dan 50 km. Minder dan 75 km. Minder dan 100 km. iss facility services 4. Vorige week 1. Soortgelijke zoekopdrachten schoonmaak" antwerpen: avondwerk schoonmaak provincie antwerpen., schoonmaak weekend provincie antwerpen., schoonmaak gent vlaams hoofd. Schoonmaak vlinder regio Kempen Oevel/Mol. ISS Facility Services Antwerpen, Antwerpen. Voor onze afdeling Cleaning" zijn we dringend op zoek naar een flexibele schoonmaker/-ster regio Kempen: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van. 10 dagen geleden op jobat.be.
WAAK schoonmaakdiensten: uw spic en span Algemeen Blog.
woensdag 26 april 2017. Wat een paar jaar geleden begon als dienst binnen de WAAK groep omdat een aantal van onze doelgroepmedewerkers interesse toonde om zich in het schoonmaak vak te bekwamen, is ondertussen een mooie diversificatie binnen onze activiteit Green Clean geworden. We bieden onze klanten goed opgeleide krachten aan die onder professionele begeleiding een totaalpakket van diensten kunnen uitvoeren en zeer flexibel en kort op de bal spelen. Onze schoonmaakploeg telt op vandaag 31 medewerkers en we hebben nu al werk in de pijplijn voor 3 mensen extra. Er wordt in ploegjes gewerkt, waarbij de begeleiding centraal staat: dit garandeert het kwalitatief resultaat naar de klant toe en biedt structuur aan onze doelgroepmedewerkers. De planning houdt de dienstverlening extern en intern in evenwicht: repetitieve taken staan naast eenmalige projecten, waarbij de eenmalige interne projecten een buffer zijn om snel op externe bijkomende vragen te kunnen reageren. De manier van samenwerken gebeurt op vooraf afgesproken basis ofwel wordt er mankracht ter beschikking gesteld van de klant. Bij éénmalige opdrachten is het laatste de standaard.
Vacature Medewerker schoonmaak diverse opdrachten in Gent.
Dan ben jij de persoon die wij zoeken! In de provincie Oost-Vlaanderen zijn wij op zoek naar diverse schoonmaakmedewerkers voor verschillende opdrachten van zowel korte als lange duur! Verlopen deze positief? Dan is een vast contract zeker een optie! Klik snel door via deze vacature waardoor je in een online traject terecht komt.
Schoonmaakmedewerkster deeltijds of voltijds H/F/X Le Forem Jeunes.
Uitvoeren van schoonmaakopdrachten bij bedrijven, gelegen in de regio Kruisem. Je bent in het bezit van een rijbewijs B en kan je verplaatsen naar de firma om nadien van hieruit schoonmaakopdrachten uit te voeren met een bedrijfsvoertuig en materialen van ons. Alle opdrachten zijn in een straal van 15km rond Kruisem.
Openingstijden van Schoonmaak Opdrachten.nl in Nederland Pagina 10/1029.
Openingstijden Schoonmaak Opdrachten.nl. Meer informatie nodig over: Schoonmaak Opdrachten.nl? Bel onze doorschakeldienst, het is mogelijk dat de informatie niet gevonden kan worden. Bel 0906 0400 175. 90 ct/min en eventueel doorverbonden gesprek. 10283 Schoonmaak Opdrachten.nl vestigingen gevonden. Prinses Irenelaan 44 Egmond aan den Hoef.
Gevraagd schoonmaak opdrachten gevraagd door CM Interim B.V, Kantoor bedrijfspand Schoonmaak Dienst.nl.
Profiel / Ervaringen 0. schoonmaak opdrachten gevraagd. Schoonmaakwerkzaamheden: voor particulieren en bedrijven. Wilt u uw schoonmaakwerkzaamheden uitbesteden tegen een gunstig tarief? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. CM Services heeft precies de juiste maat: Snel Goed Vertrouw.
Schoonmaakfirma Houthalen Super Flash Cleaning: kantoren, ramen, woningen.
Voor bedrijven en woningen in Limburg doet de schoonmaakfirma Super Flash Cleaning uit Houthalen uw opkuis, vaste poetsbeurten en ramen. Alle werken worden bij deze firma door een vast duo uitgevoerd waardoor u een constant en mooi resultaat krijgt voor alle opdrachten. Bovendien is deze firma 7 dagen op 7 bereikbaar. Schoonmaak van bedrijven en woningen.
Vacatures schoonmaak opdrachten Trovit.
pedagogisch medewerker je volledig kunt focussen op de kids en daarom hoef jij je ook niet meer bezig te houden met randzaken zoals administratie, schoonmaak. 2 dagen geleden op Werkzoeken. Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van schoonmaak opdrachten.

Contacteer ons