Meer resultaten voor schoonmaak opdrachten

schoonmaak opdrachten
schoonmaak kantoren - SCHOONMAAK EN ONDERHOUD VAN KANTOREN.
Vrije keuze in type samenwerking: eenmalige, dagelijkse of periodieke schoonmaak. VOOR ONDERSTAANDE DIENSTEN KAN U TERECH BIJ HAZAL CLEANING. Schoonmaak en onderhoud van kantoren. Schoonmaak en onderhoud van scholen. Schoonmaak en onderhoud van praktijkruimtes en wachtzalen. Schoonmaak en onderhoud van appartementsgebouwen.
Schoonmaak.
Angelique van Os Ik ben Angelique zzper in de huishoudelijke hulp, grote schoonmaak, kleine kantoorpanden. Ik heb meer dan 5. Geen resultaten gevonden. Hoe werkt het. Gesprek op ons kantoor. Hoe val ik op? Tips profiel aanmaken. Op de hoogte blijven? Tel: 071 20 32 155. Wie zijn wij. ZZP Opdrachten, ZZP of Freelancer gezocht?
Schoonmaak Balen Schoonmaakbedrijf Balen Schoonmaakfirma.
Als u met onze schoonmaakfirma in regio Balen samenwerkt, zal u merken dat er nooit geen vuiltje aan de lucht is! U kan op ons rekenen voor eenmalige schoonmaak opdrachten of voor periodieke schoonmaak. Een schoonmaakbedrijf met dat ietsje meer?
Openbare aanbesteding: Afdeling Schoonmaak/catering.
C97/0000804530: Schoonmaak Van De Werkplaatsen Van De Nmbs. Nmbs-procurement Brussel-1060 C97/0000804530: Schoonmaak Van De Werkplaatsen Van De Nmbs. Nmbs-procurement Bruxelles-1060 Schoonmaakdiensten Van Gebouwen, Ruiten, Werkstations En Uitbating Van Cafetaria. Smals Brussel-1060 Schoonmaakdiensten Van Gebouwen, Ruiten, Werkstations En Uitbating Van Cafetaria.
Schoonmaak Plaats ook jouw Schoonmaak opdrachten op Biedplaats.nl.
Inschrijven als vakman. De klussen website Schoonmaak. Op zoek naar een betrouwbaar iemand die jouw huis wekelijks kan schoonmaken of zoek je iemand om je glazen te komen wassen? Je vind je vakman op Biedplaats, plaats je schoonmaak klus in 3 eenvoudige stappen.
schoonmaken Zoeken Leermiddelen KlasCement. vlaanderen-logo.
Downloadbaar lesmateriaal 11-09-2018 22. Aanbevelingen voor het schoonmaken en desinfecteren van devices op school. Nu er terug in scholen wordt lesgegeven, zijn er heel wat vragen over hygiënemaatregelen m.b.t. In dit document sommen we de belangrijkste tips en richtlijnen op.
Schoonmaak Vlaanderen Intern. chat-alt. chat. cross. login. question-circle. search. smiley. star. thumb. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Bekijk de informatie over de schoonmaak in jouw gebouw op de gebouwenpagina. Heb je een vraag over algemene schoonmaak of wil je een samenwerking aangaan voor de schoonmaak in jouw gebouwen, surf dan naar Facilipunt of bel ons op 02 553 2000!
Dringend gezocht: Opdrachten schoonmaakbedrijf Augustus 2020 4372 actuele jobs voor Opdrachten schoonmaakbedrijf Jooble.
Metaalarbeider korte opdrachten. Wat wij van jou verwachten Jouw taken Als metaalarbeider bij onze klant sta je in voor: het ophangen van gegalvaniseerde stukken metaal aan haken het verknippen van het metaal de kwaliteitscontrole van de stukken Je wordt ingezet op verschillende.
Freelance opdracht Verkoper schoonmaakopdrachten Freelancer.be.
Meer opdrachten in dit vakgebied. Freelancers, KMO's' én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.be. Plaats een opdracht. Aanmelden als freelancer. Hoe werkt het? In de pers. Freelancer.be heeft een beoordeling van 84, op 10 gebasseerd op 173 beoordelingen bij de Feedback Company.
Schoonmaak zzp vacatures NationaleVacaturebank.nl.
Personeel gezocht: Nationalevacaturebank.nl is de vacaturebank met het meest complete aanbod van LBO, MBO, HBO en universitaire vacatures en jobs met een vast of deeltijd dienstverband. E-mail mij de nieuwste banen. Je hebt ervaring in de schoonmaak en het liefst ook met schrobmachines Over de functieTot jouw werkzaamheden behoort het schoonmaken Bruto uurloon 1127, op basis van CAO schoonmaak Pensioenopbouw.
DBL Cleaning te Boechout voor al uw schoonmaakopdrachten.
0479 77 17 11 Contacteer ons. Over de schoonmaakdiensten van DBL Cleaning in Boechout. Kenmerkend voor ons schoonmaakbedrijf in Boechout, bij Antwerpen, is dat wij vrijwel alle schoonmaakdiensten uitvoeren. Wij werken zowel voor particulieren als bedrijven en onze diensten gaan van de reiniging van gemene delen tot de schoonmaak van burelen.

Contacteer ons