Zoeken naar bedrijven schoonmaak vacatures

bedrijven schoonmaak vacatures
Gorrim Clean Facility is een professionele schoonmaakbedrijf uit Amsterdam.
SCHOONMAAK NA EVENMENT OF FEEST. KANTOOR SCHOONMAAK AMSTERDAM. WIE ZIJN WIJ. SCHOONMAAK NA VERBOUWING AMSTERDAM. SCHOONMAAK NA WATERSCHADE. Ervaar zelf het gemak van professionele schoonmaakservice. Gorrim Clean Facility v.o.f is een snel groeiende organisatie met ruim 12 jaar ervaring in verschillende takken van facilitaire dienstverlening voor zowel de zakelijke als de particuliere sector. Flexibiliteit, betrouwbaarheid en communicatie staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van reguliere en periodiek schoonmaakonderhoud., glasbewassing, schoonmaakoplevering, eenmalige schoonmaakwerkzaamheden bij bedrijven en particulieren in regio Amsterdam: vloeronderhoud, tapijtreiniging, schoonmaak na verbouwing of na evenementen en specialistische reiniging zoals Graffiti verwijderen, bouwschoonmaak, huis laten schoonmaken voor verkoop. dieptereiniging grootkeukens in regio Noord Holland en Utrecht. Als professionele schoonmaakbedrijf vinden wij het zeer belangrijk om aan de eisen en kwalificaties te voldoen.
Vacatures bij schoonmaakbedrijf Asito.
Werken bij Asito. Schoonmaakkracht zit in de eerste plaats in onze mensen. Zij zijn de basis van ons succes, de professionaliteit en de expertise van Asito. Iedere nieuwe medewerker binnen Asito krijgt van ons een vakopleiding, want schoonmaken is een vak. Vacatures bij schoonmaakbedrijf Asito. Ben jij op zoek naar een leuke baan en lijkt werken bij een schoonmaakbedrijf je leuk? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn schoonmaakbedrijf Asito. Bij ons staat het verbinden van mensen voorop. Dit doen we door onze medewerkers op een kleurrijke manier te verbinden met onze klanten en de maatschappij. Bij Asito werken mensen van meer dan 100 nationaliteiten. Iedere dag zien we de meerwaarde van deze diversiteit van karakters. Door het samenwerken met mensen van verschillende achtergronden, verschillende culturen, met verschillende overtuigingen en ideeën, wordt een organisatie niet alleen interessanter, maar ook succesvoller. Wij noemen dat de kracht van kleur. Lees meer
catering
schoonmaak vacatures in Antwerpen SimplyHired.
Vacatures in Mol. Suggesties voor bedrijven. United States Canada. Argentina Australia België Brasil Deutschland España France India Ireland Italia México Nederland Österreich Portugal Schweiz South Africa Sverige United Kingdom. 2021 SH Inc. Privacy Algemene voorwaarden Privacycenter Accessibility. Bottom of menu. schoonmaak vacatures in de omgeving van Antwerpen.
vdab
Schoonmaak en fietsmobiliteit duurzame jobs Mo-Clean.
Home Over ons Werken bij Mo-Clean Mo-re info Contact Schoonmaak B2B Fietsmobiliteit Project@Work. Schoonmaak B2B Fietsmobiliteit Project@Work. Iederéén telt mee. Maatwerkbedrijf Mo-Clean creëert duurzame jobs in de schoonmaak, fietsmobiliteit en arbeidszorg. Duurzame jobs omdat we mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt perspectief geven. Want iedereen verdient een eerlijke kans op werk.
https://www.slotenmakerverhoeven.nl/service
Schoonmaak burelen vacatures Trovit.
Trovit Dienstverlening Schoonmaak Schoonmaak burelen. Schoonmaak burelen vacatures. 1-25 van de 169 banen. Gesorteerd op Relevantie. Datum meest recent. Datum minst recent. Medewerker Schoonmaak 1. Afstand Exacte locatie. Minder dan 15 km. Minder dan 25 km. Minder dan 50 km. Minder dan 75 km. Minder dan 100 km. Vorige week 19. Soortgelijke zoekopdrachten schoonmaak" burelen: coach leidinggevende., junior consultant stad brussel., junior consultant gent., onderhoud schoonmaak provincie antwerpen. schoonmaak werken provincie limburg. schoonmaak kantoren provincie limburg. schoonmaak industrieel provincie antwerpen. Medewerker schoonmaak vroegdienst 50% vast contract. Hoe ziet je dag eruit? Je houdt rekening met en handelt naar de voorgeschreven procedures inzake ziekenhuishygiëne en veiligheid met betrekking tot. 3 dagen geleden op streekpersoneel.be. Poetsmedewerker voor kantoor en eventruimte in Brugge 10u/. nieuw Vlaams Hoofd, Antwerpen. Hoe ziet je dag eruit? Samen met een collega sta je in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes van de co-working Blackboxx: burelen. 1 dagen geleden op streekpersoneel.be. Deeltijds schoonmaakmedewerker regio Genk m/v. Evere, Stad Brussel, Brussel. BV zoekt een gemotiveerde poetsmedewerker V/M, om te werken in regio Genk. Hasselt, Je staat in voor het dagelijks schoonmaken bij bedrijven, burelen.
schoonmaak groothandel
Home Mister Clean.
Gemeenschappelijke delen residenties en openbare instellingen. Productieruimtes, bakkerijen, grootkeukens, garages. Winkeletalages, woningen, appartementen, bedrijven, scholen en fabrieken. Opkuis van werf en nieuwbouw. Vervangen van personeel bij ziekte of verlof. Schoonmaak na vakantieverhuring. Schoonmaak na sterftegeval. Schoonmaak na brand en waterschade.
Werken bij Gom Facilicom.
Werken bij Gom. An illegal choice has been detected. Please contact the site administrator. Werken bij Gom. Spijtig, op dit moment zijn er geen vacatures die voldoen aan je zoekopdracht. Maar stuur ons gerust een spontane sollicitatie. Facilicom Reception Services.
Vacatures Zorgbedrijf Antwerpen. phone-incoming. phone-outgoing. linkedIn. youtube. circle-close. star. star-outlined. tag. arrow-circle-right. arrow-circle-up. download. close-x. calendar. check. arrow-down. arrow-left. arrow-right. arrow-top. bus. clock
2 Stel een vacaturewaarschuwing in. Ga naar vacaturebeheer op je persoonlijke pagina en selecteer vacaturewaarschuwing. Ontvang de gepaste vacature in je mailbox. Elders in Vlaanderen werken? Bekijk de vacatures op de website van Zorgbedrijf Vlaanderen. Bel ons op 03 431 27 72 behalve op donderdagnamiddag. Webwinkel De Schakel. Over Zorgbedrijf Antwerpen. Richtlijnen voor het gebruik van sociale media. Volg ons op Privacy beleid Cookie voorkeuren. Cookies zorgen ervoor dat onze website gebruiksvriendelijk is en dat alles goed functioneert.
Vacatures Productie Solliciteer nu Randstad. randstad.
Heb je een poetskriebel en wil je kantoren gelukkig maken met een nette werkplek? Lees dan snel verderWe zoeken namelijk een schoonmaker m/v die in verschillende bedrijven en kantoren wil poetsen. Je zal voornamelijk tewerkgesteld worden in banken en dit in de regio groot Maldegem Een rijbewijs en eigen vervoer is dus een must! Je werkt iedere dinsdag 8u per dag en de vrijdag 2.30u bankkantoren Verder werk je nog 4u75 per week voor de schoonmaak in de Lidl winkel starten om 7uJe bent elk weekend thuis! 40 uren per week. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van de gebouwen Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van de omgeving. gepubliceerd 8 juni 2021. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van de gebouwen Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van de omgeving. 38 uren per week. Voor de carwash zijn we op zoek naar 1 medewerker.
Onderwijskiezer.
Industrieel reiniger M/V/X. Leidinggevende schoonmaak M/V/X. Onderhoudsvakman gebouwen M/V/X. Schoonmaker bij mensen thuis M/V/X. Schoonmaker van ruimten en lokalen M/V/X. Wat doen we? Wie doet het? Hoe word je het? Wat doen we? De schoonmaaksector is een nog jonge sector met veel meer variatie in opdrachten dan je op het 1 e zicht verwacht. Deze branche behoort tot de tertiaire sector of commerciële dienstensector. De onderhoudssector is belangrijk in België: hij telt ongeveer 1.500 ondernemingen van verschillende grootte. Er werken ongeveer 50.000 werknemers. De meerderheid zijn vrouwen meer dan 60%. Er worden professionele poetsdiensten geleverd door een persoon of een organisatie. Veel bedrijven, organisaties en particulieren maken hier gebruik van. Bij particulieren gaat het meestal over het uitvoeren van huishoudelijke jobs. kunnen je uitsturen voor deze poetsactiviteiten. In bedrijven e.d. kan het gaan over klassieke poetsdiensten maar ook over andere subsectoren: ruitenwassen 3.000 arbeiders; industriële reiniging 1.500; afvalophaling 1.000; ontsmetting en schoorsteenvegen. De schoonmaaksector is gegroeid uit technieken die in het huishouden werden toegepast. Maar bij professioneel schoonmaken worden industriële methodes gebruikt en zijn vakkennis, vriendelijkheid, planmatig werken, inzicht in en rekening houden met milieu veiligheid vereist.
Schoonmaak Nemegheer Tielt De referentie voor alle soorten reiniging.
De jaarlijkse grote schoonmaak van uw woning. Het vegen van uw schoorsteen. Het jaarlijks onderhoud van verwarmingsketels Voor een ganse waslijst aan diensten hebben wij het personeel en ervaring om u hierin bij te staan. ga naar diensten. Het periodiek onderhoud van uw kantoor, maar ook uw parking, gevel, dak, garage, werkplaats, stockruimte kunnen wij met de juiste techniek reinigen.

Contacteer ons