Resultaten voor schoonmaak kantoren antwerpen

schoonmaak kantoren antwerpen
schoonmaken antwerpen - Schoonmaak nodig in Antwerpen?
Of wilt u het professioneel laten doen? Wij kunnen u helpen met kantoren poetsen. De frequentie kunt u zelf bepalen. Het kantoren poetsen wordt gedaan door professionele werknemers. Schoonmaak en onderhoud van praktijken in Antwerpen. De patiënten van de kinesist, tandarts, dokter moeten zich welkom voelen in de praktijk en in de wachtzaal.
poetsen kantoren antwerpen - Wij kunnen u helpen met kantoren poetsen.
Wij onderhouden en poetsen sanitaire voorzieningen, zoals toiletten en voorzieningen waar veel mensen komen. Wie houdt niet van een fris en hygiënisch sanitair? WAAROM EEN SCHOONMAAKBEDRIJF ZOALS HAZAL CLEANING? Ruim assortiment aan diensten. Professioneel en flexibel ook voor spoedaanvragen. Voorstel op maat. Vrije keuze in type samenwerking: eenmalige, dagelijkse of periodieke schoonmaak. Voor onderstaande schoonmaak diensten in Antwerpen kan u terecht bij Hazal Cleaning. Schoonmaak en onderhoud van kantoren. Schoonmaak en onderhoud van scholen. Schoonmaak en onderhoud van praktijkruimtes en wachtzalen. Schoonmaak en onderhoud van appartementsgebouwen. Vloer en tapijtreiniging. Schoonmaak na renovatie of verhuis. Schoonmaak garages, loodsen en magazijnen. Heeft u specifieke noden of vragen? Contacteer HAZAL CLEANING. 0483 36 10 40. Ma Vrij: 9u00 21u00 Zat Zon: 9u00 2000.:
Schoonmaak van kantoren door DBL Cleaning te Boechout.
Wij staan in voor de kantoorschoonmaak in Antwerpen en omstreken. Schoonmaak van kantoren door DBL Cleaning in Boechout Antwerpen. Wij staan in voor de volledige schoonmaak van uw kantoor in Antwerpen, met inbegrip van.: Schoonmaken van bureaus, toetsenborden en schermen.
Schoonmaakbedrijf Antwerpen Professioneel Poetsbureau.
Cleaning bedrijf Antwerpen. Het is bewezen dat werknemers productiever en gelukkiger zijn in een schone omgeving. Bovendien zorgt een goede schoonmaak er voor dat bacteriën minder kans hebben en uw werknemers daardoor gezonder zijn en minder kans maken om ziek te worden.
Dringend gezocht: Schoonmaak scholen in Antwerpen September 2020 541 jobs Jooble.
tijdelijke schoonmaakmedewerkers voor onze klanten, verschillende scholen in Mol. Je wordt ingezet voor het reinigen en desinfecteren inzetten tijdens deze Coronacrisis? Heb je ervaring in de schoonmaak, of poets je gewoon graag? Heb je een goede kennis van het Nederlands. 27 dagen geleden. ZNA Jan Palfijn. en waarderingsgesprekken en voert deze ook uit. Vanuit de afdeling Housekeeping borg je de kwaliteit van volgende diensten: Schoonmaak Linnen Sleutelbeheer Vestiairebeheer Vergaderzalen Afhalen van afval en verhuis Intern transport. 12 dagen geleden. Onze teamleader schoonmaak Is verantwoordelijk voor het aansturen en begeleiden van verschillende schoonmaakploegen in de provincie Antwerpen. Heeft onrechtstreeks de leiding over een team van gemiddeld een 70-tal medewerkers en een 120-tal panden. 11 dagen geleden. Regioverantwoordelijke schoonmaak Antwerpen. Agentschap Facilitair Bedrijf. De functie in het kort Ben je altijd geboeid geweest door schoonmaak en neem je daarin graag een coördinerende en verantwoordelijke rol op? Sta je graag in contact met klanten, ben je flexibel en streef je naar kwaliteitsvol werk? Dan ben jij de persoon. 6 dagen geleden. Parttime schoonmaak m/v/x. 2 jaar ervaring als schoonmaker/-ster voor een schoonmaakbedrijf tewerkgesteld bij professionele klanten bedrijven, winkels, overheid, instellingen.
Care, een schoonmaakbedrijf met een hart voor mensen.
Kortom, alle soorten industrieel schoonmaken? Dan bent u bij ons dochterbedrijf HIS aan het juiste adres. Care Industrial Cleaning. Klusjes technisch onderhoud. Is de stroom uitgevallen en werkt uw automatische poort of kassasysteem niet meer? Of is het tijd voor het onderhoud van de airco of de verwarming? Onze klusjesdienst NNOFCARE staat 24 uur op 24 voor u klaar voor preventief en correctief onderhoud. Waar maakt Care als schoonmaakbedrijf het verschil? Het ene schoonmaakbedrijf is het andere niet. Care behoort tot de top 10 in de sector schoonmaak bedrijven in België en heeft meer dan 1100 gemotiveerde, goed opgeleide schoonmakers. We begrijpen dat schoonmaak altijd maatwerk is. Bovendien focussen wij op duurzaamheid, innovatie en hospitality. Maar enkel in het belang van u als klant. Deel van Vebego. Care is een trots deel van de Vebego Holding, specialist in facilitaire diensten. Wij delen onze expertise als cleaning bedrijf met onze zusterbedrijven en vice versa. Zo worden we alleen maar sterker. Lees hier meer over ons Nederlands moederbedrijf. Deel van Vebego. Lees wat Björn Vanderauwera, Operational Manager Office Cleaning bij Care, te vertellen heeft over de strategie van Care als schoonmaakbedrijf voor kantoren.
Vind een job VDAB.
Mijn VDAB Log in op Mijn VDAB. Mijn loopbaan Profiel gewenste jobs Opdrachten Berichten Cv's' Leeromgeving Documenten. Mijn jobs Zoek een job Jobsuggesties Vacatures sollicitaties Beroepsoriëntatie. Nuttige links Opleidingscheques voor werknemers Bestel loopbaancheques Arbeidsbeperking Vrijstelling beschikbaarheid Inschrijvingsgeld CVO/CBE Inschrijvingsgeld kunstonderwijs Profieltest.
DenSeCo Schoonmaak regio Antwerpen.
DenSeCo Schoonmaak regio Antwerpen. Welkom bij Denseco. Welkom bij denseco. Op zoek naar een vaste schoonmaakploeg voor uw kantoor of bedrijf? Bent u op zoek naar een poetsbedrijf voor periodieke schoonmaak? DenSeCo is uw expert voor de schoonmaak van uw kantoren, appartementen, praktijken, winkels, toonzalen, sanitaire ruimtes, fabrieken, enz. Tijdens, voor of na de kantooruren! Schoonmaak nodig na brand of waterschade? Bent u op zoek naar een specialist in opkuis en schoonmaak na brand of waterschade?
Schoonmaak jobs in de provincie Antwerpen Careerjet.
Schoonmaak jobs in de provincie Antwerpen. We zijn op zoek naar een schoonmakerster die graag voltijds aan de slag wil bij Mondelez in HERENTALS: maandag tot en met vrijdag 06h-10h vanaf 08/09 tot Je zal instaan. Logistiek bediende: schoonmaakmedewerker én chauffeur B. bedrijfsprofiel Onze klant produceert een waaier aan aluminiumwalsproducten voor verschillende sectoren wereldwijd. Om de harde werkers op de grote site te voorzien van drank en. 3 uren geleden. Tijdelijke schoonmaakmedewerker 325u/week, Geel. 5600, per uur. Schoonmaakjob van 325u/week, van 9u tot 16u In Geel Tijdelijke job met snelle opstart 1356, euro bruto/uur Bij een top werkgever Care bestaat ruim 45 jaar en is een vaste wa. Schoonmaker/ster Oevel 20u/week Ochtenduren. Functie Voor onze afdeling Cleaning" zijn we dringend op zoek naar een schoonmaker regio Oevel: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: kleed. Schoonmaker-ster ziekenhuis Herentals 20u/week-avonduren. Functie Voor onze afdeling Cleaning zijn we dringend op zoek naar een schoonmaker/-ster bij een ziekenhuis in Herentals Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van ver. 1 uur geleden. Schoonmaakmedewerker 15u/week regio Herentals-Olen. 5600, per uur.
Schoonmaakbedrijf Antwerpen.
0483 36 10 40. Schoonmaak nodig in Antwerpen? Bent u op zoek naar een betrouwbaar flexibel schoonmaakbedrijf? Dan bent u bij Hazal Cleaning aan het juiste adres! Hazal Cleaning is een professioneel en betrouwbaar schoonmaakbedrijf gespecialiseerd in schoonmaak van appartementsgebouwen, kantoren, scholen, praktijken en commerciële gebouwen. Een poetsbedrijf waarbij kwaliteit, flexibiliteit en professionaliteit vooropstaat. Onze werknemers zijn ervaren en goed opgeleid.
Schoonmaak kantoren Antwerpen AM Cleaning.
Gespecialiseerd in de schoonmaak van kantoren. AM Cleaning is méér dan een schoonmaakbedrijf. Wij staan immers garant voor een kraaknet kantoor dat de productiviteit bevordert. Op AM Cleaning kan u dan ook altijd vertrouwen voor de schoonmaak van kantoren in regio Antwerpen.
Vacatures voor Schoonmaak Kantoren in Antwerpen in september 2020 Indeed.com.
Meer dan 30 dagen geleden Vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Talentus Vacatures in Antwerpen. Lees meer over werken bij Talentus. Zie veelgestelde vragen en antwoorden over Talentus. Schoonmaak Mobiele Ploeg. Schoonmaak van kantoren en sanitair. Ruime ervaring in de schoonmaak.

Contacteer ons