Zoeken naar care schoonmaak

care schoonmaak
schoonmaak kantoren - SCHOONMAAK EN ONDERHOUD VAN KANTOREN.
Vrije keuze in type samenwerking: eenmalige, dagelijkse of periodieke schoonmaak. VOOR ONDERSTAANDE DIENSTEN KAN U TERECH BIJ HAZAL CLEANING. Schoonmaak en onderhoud van kantoren. Schoonmaak en onderhoud van scholen. Schoonmaak en onderhoud van praktijkruimtes en wachtzalen. Schoonmaak en onderhoud van appartementsgebouwen.
schoonmaak vacatures SimplyHired.
Je staat in voor de afwas en schoonmaak van de werkplaats. Onze groep is voor woonzorgcentrum Keymolen te Lennik op zoek naar een enthousiaste medewerker keuken. Residentie Vroonstalle in Wondelgem, dat is een fijne residentie, met een typische gezelligheid. 149 bewoners vinden een plekje in deze residentie, die van alle. PC Sint-Hiëronymus Sint-Niklaas. Voor bijkomende info kan je terecht bij Martine De Pauw, diensthoofd schoonmaak, op hetnbsp; Sint-Hiëronymus is een algemeen psychiatrisch centrum, gevestigd. Onderhoudsmedewerker gebouwen M/V. APK group België. Ervaring in de schoonmaak of als klusjesmedewerker. APK Group verbindt mensen, bedrijven en overheden met elkaar. We zorgen voor een totaalpakket. Schoonmaakster Arcelor Mittal. Het Poetsbureau Gent. Met Het Poetsbureau for business zijn we actief in de professionele schoonmaak. Bij voorkeur heb je reeds ervaring in professionele schoonmaak van kantoren., medewerker schoonmaak mvx, WZC Cassiers Houthulst. VZW CASSIERS WZC Houthulst. Functie schoonmaak in woonzorgcentrum te Houthulst. Als poetsmedewerker ben je verantwoordelijk voor de schoonmaak van de kamers van de bewoners en de algemene.
Dringend gezocht: Schoonmaak jobstudenten in Antwerpen Augustus 2020 284 jobs Jooble.
2150 per maand. Ben jij op zoek naar een leuke studentenjob met een afwisselend takenpakket? Lees dan zeker even verder.Als student zorg jij ervoor dat alle winkelrekken mooi gevuld zijn. Maar dit is niet alles. Staan de producten netjes gestapeld en zijn ze mooi gepresenteerd? 15 dagen geleden. Schoonmaak Part time. Jobomschrijving Schoonmaken van kantoren en sanitair. 2 maanden geleden. jobstudenten ontleenpunten Speelgoedbende. Secretariaat Gekkoo vzw. pionier zijn in het aanbieden van educatief speelgoed voor kinderen en ben je administratief sterk? De Gekkoo Speelgoedbende zoekt jobstudenten die als onthaalmedewerker één van de ontleenpunten van de Speelgoedbende willen bemannen in de Huizen van het Kind Borgerhout of. 25 dagen geleden. Reserve schoonmaak industriële omgeving haven Antwerpen.
Schoonmaak Care Jobs, Employment in Ghent Indeed.com.
Binnen Care Expert Cleaning zijn wij specialisten in de schoonmaak van labo's, cleanrooms en andere kritische ruimten. Ben je een echte uitblinker? 30 days ago Save job More. View all Care jobs Evergem jobs. Learn more about working at Care.
Ontdek nieuws over onderhoud schoonmaak KMOinsider.
Toen Sandra Van den Berg van Sany Group op zoek moest naar een nieuwe partner voor. Experten in Onderhoud Schoonmaak. ontstoppingsdienst en ruimingsbedrijf. CEO bij ICM Belgium. Annemieke De Bruyne. Marketing en communicatie manager bij Care. Ook een expert worden? Word nu lid van KMOinsider. Sales Manager Care Office Cleaning bij Care.
green care PROFESSIONAL et tana PROFESSIONAL onze merken onze producten Milieu en duurzaamheid.
Onze Twee betrouwbare merken. tana PROFESSIONAL en green care PROFESSIONAL zijn de twee merken van Werner Mertz Professional die uitgebreide schoonmaak en reinigingsoplossingen aanbieden. Elk merk heeft zijn eigen achtergrond en persoonlijkheid, maar ze staan beide garant voor duurzame, schitterende prestaties.
Contacteer ons schoonmaakbedrijf.
Vaarwel papierberg: volg documenten op via de iClean-app. Uitbesteding van schoonmaak: hoe verloopt het proces? Start carrière als Teamleider: interview met mensenmens Michel Bakeroot. Productkennis: hoe gebeurt de reiniging van een kantoortapijt? Een dag in het leven van Sales Manager Chantal. Droomjob als Teamleider bij Care: interview met Stijn van Biesen.
Care uw expert voor schoonmaak. Kompass Professionnel.
Informations entreprise Care NV. Un large éventail de services de nettoyage et d'équipement, garantit la satisfaction de sa clientèle et forme et assiste en permanence les collaborateurs concernés. Nous créons un environnement de travail convenable et sain avec un système de contrôle quotidien et un contrôle de qualité interne, et une évaluation objective de la qualité de nettoyage convenue contractuellement.
Huishoudhulp: vind u vandaag nog met Care.com.
Ervaring: 2 Jaren. Ik ben Tara, ik heb een kleine van 3 jaar en ben op zoek naar een leuke job overdag. Ik heb jaren in de kinderzorg in Nederland gewerkt en daarna ben ik in België in de schoonmaak terechtgekomen.
Schoonmaakbedrijf CR Cleancare Wij maken het proper voor u.
Een nette werkomgeving draagt bij tot een goed humeur en uiteraard tot een verbetering van werkprestaties. Schoonmaakbedrijf CR Cleancare investeert continue in het onderhoud en de aanschaf van schoonmaak materiaal. Het materiaal voldoet aan de wettelijke voorschriften op het gebied milieu en veiligheid.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.

Contacteer ons