Op zoek naar vacatures schoonmaak?

vacatures schoonmaak
schoonmaakbedrijf amsterdam vacatures - Gorrim Clean Facility is een professionele schoonmaakbedrijf uit Amsterdam.
Wij verzorgen voor een aantal bedrijven de dagelijkse en periodieke schoonmaak of het onderhoud. wij zorgen voor een een schone en frisse kantoor. Naast onze standaardpakket doen wij ook aan klussendienst: kleine montage werkzaamheden, vloeren-onderhoud, kleine verhuizingen, handyman en bouwopruimers. Kwaliteit en service met uitstekende communicatie voor een scherpe tarief. De beste uit de regio: Afspraken nakomen, Speciale aandacht voor plekken, vlekken en geur, Snelle droogtijd, volledige klanten tevredenheidsgarantie. Concurrerende en eerlijke prijzen. Open voor het bedrijfsleven de hele week. WIE ZIJN WIJ. Gorrim Clean Facility is een professionele schoonmaakbedrijf uit Amsterdam. Wij nemen alle schoonmaakdiensten voor u uit handen tegen een betaalbaar prijs. Wij maken onder andere schoon in Amsterdam, Almere, Hoofddorp, Weesp, Schiphol Rijk Regio Noord-Holland. Wij nemen graag uw schoonmaakwerkzaamheden voor onze rekening. Wij Bieden hoge kwaliteit tegen een betaalbaar tarief. Wij hebben meer dan 40 referenties van tevreden klanten. Wij bieden dagelijkse, en periodieke kantoorschoonmaak aan voor bedrijven en particulieren, en veel andere gevarieerde diensten. Onze professionele aanpak en inzet voor onze klanten zijn de sleutel tot onze succes. Welkom als nieuwe klant. GORRIM CLEAN FACILITY GARANDEERT HAAR KLANTEN 100% TEVREDENHEID. DAAROM HANTEREN WIJ GEEN OPZEGTERMIJNEN. Vraag nu vrijblijvend een schoonmaak offerte aan bij ons.
Spontaan solliciteren Jobs Bond Moyson / De Voorzorg.
Interesse om te werken in. Antwerpen De VoorZorg. Brussel Nationale hoofdzetel. Limburg De Voorzorg. Oost-Vlaanderen Bond Moyson. West-Vlaanderen Bond Moyson. Interesse in volgende domeinen. Administratie en onthaal. Beleid en onderzoek. Financieel en boekhouding. HR en payroll. Logistiek, schoonmaak en techniek.
Schoonmaak jobs in België Careerjet.
Voor onze internationale klant in Ham zijn we op zoek naar een schoonmaker m/x/v die kan werken op: Ma-vrij 23u-2u Wat zijn jouw taken? Je ben verantwoordelijk voor het. 2 dagen geleden. Vliegende schoonmaker te ZNA ziekenhuizen. Over de functie Unique Merksem zoekt een vliegende schoonmaker voor de ZNA ziekenhuizen. Je zal werken met dagcontracten en opgeroepen worden om afwezigheden van vaste collega.' 2 dagen geleden. Schoonmaak regio Ieper m/v. Gladde zones afbakenen. Toiletten en keukens schoonmaken. 1 dag geleden. Schoonmaakmedewerker buitenschoolse kinderopvang avondwerk Merelbeke. 5600, per uur. Sociaal sterk in proper werk Het Facility Punt maakt schoon in kantoren en bedrijven.
Schoonmaak Dé sociale partner in arbeid en diensten voor ondernemers in de regio Amersfoort.
Amersfoort Extrateam klussen. Metaalbewerking en elektromontage. Productie en verpakkingswerk. De keuze voor sociaal verantwoord ondernemen. Social return en Participatiewet. Schoonmaak, glasbewassing vloeronderhoud. Nordin: Dan" hier en dan weer daar werken. Als ik niet stil hoef te zitten is de dag zo voorbij." Terug naar home Home Schoonmaak. Cleanfors is het schoonmaakbedrijf van de Amfors Groep. Onze medewerkers maken bijvoorbeeld kantoren, scholen en sporthallen schoon. Wij verzorgen zowel reguliere schoonmaak als glasbewassing, vloerreiniging en eindreiniging. Wij maken schoon vóór, ná of tijdens uw werktijd. Al onze medewerkers trainen wij om zo klantvriendelijk mogelijk te zijn. U kunt daarbij kiezen voor een prestatiecontract, waarin afspraken worden gemaakt over de kwaliteit van de schoonmaak, of een urencontract, waarbij wij in de afgesproken uren uw locatie schoonmaken.
UWassistent Persoonlijke dienstverlening op maat.
Maaltijden aan huis. Veiligheid in en om huis. Pedicure manicure kapper aan huis. Zoek uw assistent. Kinderopvang aan huis. UWassistent regelt hulp aan huis! Wij regelen vaste gescreende dienstverleners. Gezelschap en Begeleiding. Tuinhulp en Klushulp. En nog veel meer. UWassistent is er voor u!
Schoonmaak marktplein.
De impact van corona op onze ventilatie behoefte 5 28/10. Update burgemeester Visser: Blijf thuis bij besmetting 9 30/10. Vermiste Rijnsburger levenloos aangetroffen in zee bij Katwijk 141 18/10. Roep om openstelling Binnensluis; wethouder ontraadt het ten zeerste 45 29/10.
Schoonmaak vacatures bij Het Poetsbureau.
De jobs huishoudhulp van Het Poetsbureau bieden heel wat voordelen, zowel vergeleken met het werk voor andere schoonmaakfirmas als met in het zwart werken. Door te werken als huishoudhulp voor Het Poetsbureau ontvang je een goed loon, ben je in orde met de sociale zekerheid en ben je verzekerd. Daarnaast heb je ook recht op vakantie en vakantiegeld, pensioen en een heel aantal bijkomende extralegale voordelen. Werken als huishoudhulp: wat houdt dat in? Bij Het Poetsbureau zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Huishoudhulp houdt vooral in dat je je toelegt op de schoonmaak van de woning bij particulieren. Daarnaast kan er ook hulp gevraagd worden bij andere huishoudelijke taken zoals strijken, boodschappen doen of het bereiden van maaltijden bij mensen thuis. Wie wil werken als huishoudhulp, moet zelfstandig en discreet kunnen werken. Netheid en orde zijn vanzelfsprekend voor onze huishoudhulp vacatures. Daarnaast is het belangrijk dat je Nederlands spreekt.
Nieuws Willems schoonmaakdiensten.
diensten nieuws vacatures contact schoonmaak glasbewassing reiniging reiniging zonnepanelen vlekkenwijzer. Zelfverklaring Verklaring registratie ISO certificaat VCA certificaat OSB keurmerk. Neem direct contact met ons op.: 075 6 42 58 20. Wij hebben de volgende certificaten.: Ontwerp en realisatie: IDV media.
Vacature RESERVE schoonmaak regio Ieper 2020 Ieper Kortrijkheeftwerk.be.
Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend 6u-10u en/of s avonds 16u-21u. Je hebt een verzorgd voorkomen. Ervaring in de schoonmaak is een pluspunt, maar niet steeds een vereiste. Je bent gemotiveerd en in staat om zelfstandig te werken.
Professioneel schoonmaakbedrijf Gom.
Met hun enthousiasme en professionele aanpak laten onze werknemers uw organisatie stralen. Letterlijk en figuurlijk. Elke organisatie heeft andere behoeftes, daarom krijgt u bij ons een pakket op maat. Of het nu gaat om de schoonmaak van bedrijven, overheden, onderwijs of zorginstellingen. Bij Gom hebben we de ervaring en expertise om u optimaal van dienst te kunnen zijn en kunt u rekenen op een vlekkeloze service. Industriële reiniging is een vak apart. Het vereist speciale schoonmaaktechnieken, kennis van het product en van de HACCP-wetgeving. Onze werknemers krijgen daarom de nodige trainingen zodat ze u op al deze vlakken kunnen helpen. We passen onze werkschemas bovendien aan uw organisatie aan, zodat u aan het begin van de werkdag altijd kunt rekenen op een vlekkeloze werkomgeving. Zoekt u een schoonmaakbedrijf voor een specifieke klus? Bijvoorbeeld het reinigen van vloeren, plafonds, trappenhuizen, tapijten of wagens? Of zoekt u een bedrijf dat u kan helpen met een periodieke dieptereiniging of de reiniging van een gebouw na brand of waterschade?
Vacatures AZ Herentals.
Verpleegkundigen, andere medewerkers en vrijwilligers COVID-19 vinden hier het overzicht van de vacatures. Artsen kunnen hier het overzicht van de vacatures zien en zich kandidaat stellen. Schrijf u hier in om nieuwe vacatures naar uw interesse in uw mailbox te ontvangen.

Contacteer ons