Meer resultaten voor schoonmaakbedrijf antwerpen

schoonmaakbedrijf antwerpen
schoonmaak vacatures SimplyHired.
Poetshulp met dienstencheques. Als poetsvrouw of poetsman sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, Wat houdt de job in. Ziekenhuis Oost-Limburg België. Als medewerker schoonmaak M/V/X werk je onder leiding van de werkcoördinatoren van de dienst gebouwenreiniging. Word ook een held van het ZOL. Holiday Suites België. Werken in de toeristische sector impliceert ook werken tijdens het weekend en in vakantieperiodes. Je kan je vlot verplaatsen. Medewerker schoonmaak laatdienst. AZ Sint-Lucas België. Enige ervaring in de schoonmaak is een pluspunt! Schoonmaak is een vak, schoonmaken is een roeping! Ben je enthousiast om mee te werken aan de schoonmaak van. Flexi of Student Schoonmaak. Holiday Suites België. Werken in de toeristische sector impliceert ook werken tijdens het weekend en in vakantieperiodes. Je kan je vlot verplaatsen. Holiday Suites België. Je volgt momenteel een opleiding in een studierichting onderhoudswerker, logistiek assistent, schoonmaakhulp of gelijkaardig. Je bent bereid om bij te leren.: Schoonmaakster bij bedrijven. Het Poetsbureau Antwerpen stad 4 locaties.
C-Maxi Schoonmaakbedrijf in AntwerpenSchoonmaakdiensten Antwerpen. Eenmalige schoonmaak appartement C-Maxi helpt u uit de brand!
Eénmalige schoonmaak appartement. Op zoek naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in de regio Antwerpen? Met C-Maxi schoonmaakbedrijf verzekert u zich van een goede partij voor uw eenmalige schoonmaak van een appartement, bijvoorbeeld na een huurperiode. Ook voor een algemene opleveringsschoonmaak van een appartement zijn wij beschikbaar.
schoonmaakbedrijf-info.be Alle schoonmaakbedrijven in Antwerpen op één plek.
Waarom is UNICCO Facility Services de beste keuze voor u? Schoonmaakbedrijf UNICCO: Onze mensen, onze kracht Bij schoonmaakbedrijf UNICCO Gent, Antwerpen, Brussel houden. Schoonmaakbedrijf uit leuven ns clean is een professioneel schoonmaakbedrijf in vlaams-brabant voor poets en onderhoudswerk van bedrijven.
Net Schoonmaak Schoonmaak, Schoonmaakbedrijf in Antwerpen.
Vraag gerust referenties in de Antwerpse regio: Antwerpen, Merksem, Deurne, Ekeren, Borgerhout, Berchem, Wilrijk., Net Schoonmaak: een kleinschalig en flexibel bedrijf. Schoonmaakbedrijf Net Schoonmaak, is een jong en dynamisch bedrijf dat sinds jaar en dag werkzaam is in de regio Antwerpen.
Blue Cleaning Schoonmaakbedrijf uit Antwerpen.
Efficiënt werken worden onze werknemers van in het begin sterk aangeleerd. Zowel schoonmaak als beheer wordt bij ons stipt afgewerkt. Een berg papierwerk ondertekenen, vooraleer de schoonmaak kan beginnen is storend. U mag er op rekenen dat onze prioriteit altijd bij het schoonmaken blijft. Blue Cleaning houdt van kwaliteit. Wij letten op factoren als opleiding, budget, timing en aanpak. Dit maakt ons ode ideale partner voor al uw schoonmaakwerken. Blue Cleaning, een jong dynamisch schoonmaakbedrijf uit Antwerpen, onderscheidt zich door te werken met open communicatie, accuratie en enthousiasme.
Schoonmaak Levanto.
Al het personeel krijgt een professionele opleiding om jouw kwaliteit te garanderen. Levanto biedt beschermingsmateriaal tegen het coronavirus aan meer info. Bedrijven en organisaties. Bedrijven en organisaties. In Antwerpen en omstreken. Hulp in het huishouden. Stofvrij na renovatie. Grondige schoonmaak voor verhuur. Woningen, kantoren, magazijnen, parkings, festivals.
ICM Schoonmaakbedrijf Schoonmaakbedrijf Antwerpen.
Waarom kiezen voor schoonmaakbedrijf ICM Belgium? Offerte van een kwalitatieve poetsfirma uit de regio Antwerpen nodig? Ontvang een offerte 32 3 827 37 42. Schoonmaak kantoren in Antwerpen. In heel België vertrouwen tal van bedrijven op poetsfirma ICM Belgium voor de klassieke kantorenschoonmaak en gebouwen.
Dringend gezocht: Schoonmaak scholen in Antwerpen September 2020 541 jobs Jooble.
tijdelijke schoonmaakmedewerkers voor onze klanten, verschillende scholen in Mol. Je wordt ingezet voor het reinigen en desinfecteren inzetten tijdens deze Coronacrisis? Heb je ervaring in de schoonmaak, of poets je gewoon graag? Heb je een goede kennis van het Nederlands. 27 dagen geleden. ZNA Jan Palfijn. en waarderingsgesprekken en voert deze ook uit. Vanuit de afdeling Housekeeping borg je de kwaliteit van volgende diensten: Schoonmaak Linnen Sleutelbeheer Vestiairebeheer Vergaderzalen Afhalen van afval en verhuis Intern transport. 12 dagen geleden. Onze teamleader schoonmaak Is verantwoordelijk voor het aansturen en begeleiden van verschillende schoonmaakploegen in de provincie Antwerpen. Heeft onrechtstreeks de leiding over een team van gemiddeld een 70-tal medewerkers en een 120-tal panden. 11 dagen geleden. Regioverantwoordelijke schoonmaak Antwerpen. Agentschap Facilitair Bedrijf. De functie in het kort Ben je altijd geboeid geweest door schoonmaak en neem je daarin graag een coördinerende en verantwoordelijke rol op? Sta je graag in contact met klanten, ben je flexibel en streef je naar kwaliteitsvol werk? Dan ben jij de persoon. 6 dagen geleden. Parttime schoonmaak m/v/x. 2 jaar ervaring als schoonmaker/-ster voor een schoonmaakbedrijf tewerkgesteld bij professionele klanten bedrijven, winkels, overheid, instellingen.
Schoonmaakbedrijf Antwerpen voor professionele schoonmaak Cleanit.
Cleanit kort voorgesteld. Bent u op zoek naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf om uw kantoor, magazijn, winkel of appartementsgebouw in Antwerpen of Vlaams-Brabant te onderhouden? Dan loont het zeker de moeite om ook even de diensten en service van schoonmaakbedrijf Cleanit te bekijken.
Dringend gezocht: Schoonmaak scholen in Antwerpen September 2020 547 jobs Jooble.
Hierbij bezoek je dagelijks 2 werven, waarbij. 1 maand geleden. Backofficemedewerker, Facilicom Services Groep België. Facilicom Services Groep België. ga je voornamelijk aan de slag binnen ons bedrijf Gom. Gom staat in België garant voor de schoonmaak van duizenden gebouwen verspreid over het land kantoren, industrie, scholen en ziekenhuizen. Je komt terecht in het Contractbeheer facturatie-team van een tiental directe. 18 uur geleden. Was de vacature interessant voor je? Ja, ik heb mijn CV gestuurd Ja, ik heb gebeld Past niet Klagen. Wat is er gebeurd? Ik kon de vacature niet openen Fraude melden Ik begrijp niet goed wat er gebeurd is. Beschrijf het probleem a.u.b. Dank voor je feedback, je hebt ons veel geholpen! 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11. Meldt u nu aan voor de vacaturealert en ontvang de nieuwe vacatures voor uw zoekopdrachten van meer dan 15040 vacaturesites. U kunt deze alert op elk moment annuleren. Meer over Jooble. schoonmaak scholen vacatures per regio. Werk in België. Vacatures schoonmaak scholen. schoonmaak burelen Antwerpen.

Contacteer ons