Zoeken naar schoonmaak antwerpen

schoonmaak antwerpen
Professioneel schoonmaakbedrijf Gom.
Trash Roulette gaat strijd aan met zwerfafval. Stedelijk Lyceum Meir in Antwerpen gaat met de Trash" Roulette" de strijd aan met zwerfafval. Een breed experiment om het gedrag van leerlingen te beïnvloeden met een interactieve afvalbak. Zakelijke dienstverlening Retail Onderwijs KMO's' Schoonmaak. Gom poetst groen.
Schoonmaakbedrijf Antwerpen. Beste prijzen Poetsdiensten.
Wij zijn Jefa Cleaning: een professioneel schoonmaakbedrijf Antwerpen dat een volledig dienstenpakket aanbiedt: van kantoren poetsen tot huizen leegmaken en van ramen wassen tot stoffering verwijderen. Wij zijn een poetsbedrijf waarbij kwaliteit en professionaliteit vooropstaat. Ons schoonmaak bedrijf is gespecialiseerd in een breed scala aan soorten reiniging, denk hierbij aan: reinigen van machines, wassen van ruiten, verwijderen van stof, schoonmaak bij bouw en oplevering van bouw, reiniging en onderhoud van interieur en reinigen door middel van hogedruk.
schoonmaak vacatures SimplyHired.
Je staat in voor de afwas en schoonmaak van de werkplaats. Onze groep is voor woonzorgcentrum Keymolen te Lennik op zoek naar een enthousiaste medewerker keuken. Residentie Vroonstalle in Wondelgem, dat is een fijne residentie, met een typische gezelligheid. 149 bewoners vinden een plekje in deze residentie, die van alle. PC Sint-Hiëronymus Sint-Niklaas. Voor bijkomende info kan je terecht bij Martine De Pauw, diensthoofd schoonmaak, op hetnbsp; Sint-Hiëronymus is een algemeen psychiatrisch centrum, gevestigd. Onderhoudsmedewerker gebouwen M/V. APK group België. Ervaring in de schoonmaak of als klusjesmedewerker. APK Group verbindt mensen, bedrijven en overheden met elkaar. We zorgen voor een totaalpakket. Schoonmaakster Arcelor Mittal. Het Poetsbureau Gent. Met Het Poetsbureau for business zijn we actief in de professionele schoonmaak. Bij voorkeur heb je reeds ervaring in professionele schoonmaak van kantoren., medewerker schoonmaak mvx, WZC Cassiers Houthulst. VZW CASSIERS WZC Houthulst. Functie schoonmaak in woonzorgcentrum te Houthulst. Als poetsmedewerker ben je verantwoordelijk voor de schoonmaak van de kamers van de bewoners en de algemene.
Schoonmaakbedrijf Antwerpen voor professionele schoonmaak Cleanit.
Cleanit kort voorgesteld. Bent u op zoek naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf om uw kantoor, magazijn, winkel of appartementsgebouw in Antwerpen of Vlaams-Brabant te onderhouden? Dan loont het zeker de moeite om ook even de diensten en service van schoonmaakbedrijf Cleanit te bekijken. Wij garanderen behalve onberispelijke netheid en hygiëne namelijk ook een aangename en flexibele samenwerking in wederzijds vertrouwen. Onze service is volledig afgestemd op de wensen en noden van professionele klanten zoals u en verder is zowat alles bespreekbaar. U bepaalt bijvoorbeeld zelf wanneer onze schoonmaakploeg ter plaatse komt. Dagelijks, wekelijks of tweewekelijks en heeft u dat liefst tijdens of buiten de kantooruren? Zegt u het maar. Meer over onze service. diensten van schoonmaakbedrijf cleanit. We hebben ons gespecialiseerd in de periodieke schoonmaak van kantoren en showrooms.
Schoonmaakbedrijf Antwerpen Clean4u: kantoorschoonmaak en meer.
Wanneer je niet tevreden bent poetsen ze gratis opnieuw of geven ze het geld terug. Clean4u poetst grondiger dan eender welk schoonmaakbedrijf dat ik al gehad heb. Kies voor ons als je nood hebt aan een schoonmaakbedrijf uit Antwerpen dat 24/7 voor je klaarstaat. Wij poetsen in heel Vlaanderen. Schoonmaak van overheidsgebouwen. Schoonmaak van appartementsgebouwen. Schoonmaak van scholen.
Schoonmaak vacatures Antwerpen Huishoudhulp in de buurt Easy Life.
Schoonmaak vacatures Antwerpen. Interesse in een job met dienstencheques? Easy Life is een gerenommeerd bedrijf dat werkt met dienstencheques. We zijn op zoek naar gemotiveerde kandidaten voor een schoonmaak vacature in Antwerpen. Tot je takenpakket behoort onder meer: afstoffen, stofzuigen, dweilen en ramen poetsen.
Schoonmaak in Antwerpen Trovit.
Reserve Chef-Gerant in Antwerpen. Beschrijving Functie Aangezien ISS Catering een sterke groei kent, zijn wij voortdurend op zoek naar enthousiaste medewerkers. Deze vacature betreft een reserve. 30 dagen geleden op studentjob. Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van schoonmaak antwerpen. Ontvang de laatste vacatures per e-mail.
Schoonmaakbedrijf Antwerpen Professioneel Poetsbureau.
Werken bij M7 Cleaning. Schoonmaakbedrijf in Antwerpen. Vraag een offerte aan. Heeft u een vraag? Bel ons nu! 0499 72 49 41. 03 334 89 90. We zijn bereikbaar. 24 uur, 7 dagen per week. Stuur ons een e-mail. Uw professionele cleaning partner in Antwerpen. M7 Cleaning is een kleine, maar krachtige schoonmaakbedrijf in Antwerpen die haar diensten levert aan zowel bedrijven als particulieren. Als professioneel poetsbureau zijn we actief in heel provincie Antwerpen. Sanitair reiniging in Antwerpen. Grote schoonmaak in Antwerpen. Vloer reiniging en onderhoud in Antwerpen. Interieur reiniging in Antwerpen. Oplever schoonmaak in Antwerpen. Glazenwas in Antwerpen. Een schone leefomgeving geeft een goed. gevoel en is beter voor uw gezondheid. Voor een grondige sanitair reiniging is veel. Wij voldoen hierbij aan alle schoonmaak. eisen bij oplevering. Snelle, uitgebreide schoonmaak voor uw. woning of bedrijf.
Jobstudent Schoonmaak Antwerpen Juni/Juli/Augustus Studentenjob Student.be.
Nieuwe sollicitatie van user.last_name user.first_name voor volgende vacature Jobstudent Schoonmaak Antwerpen Juni/Juli/Augustus. Leg uit waarom je geïnteresseerd bent in deze job en hoe je achtergrond, interesses en persoonlijkheid je een geschikte kandidaat voor deze functie maken. Tip: deze brief wordt rechtstreeks naar het bedrijf gestuurd, dus zorg ervoor dat u deze aan deze specifieke taakomschrijving aanpast! Schrijf je in en creëer een job alert Update en creëer een job alert. Plaats een job of stage online. Uw kot verhuren. Een studentenjob toevoegen.
Dringend gezocht: Schoonmaak scholen in Antwerpen September 2020 541 jobs Jooble.
Dan ben jij de persoon. 6 dagen geleden. Parttime schoonmaak m/v/x. 2 jaar ervaring als schoonmaker/-ster voor een schoonmaakbedrijf tewerkgesteld bij professionele klanten bedrijven, winkels, overheid, instellingen. Nederlandstalig zijn geschreven en gesproken In bezit van rijbewijs B min. 17 dagen geleden. schoonmaak hulshout en westmeerbeek tijdelijk. Je staat in voor de schoonmaak in 2 jeugdtehuizen of begeleidingstehuizen voor ongeveer 10 jongeren. Schoonmaken van de kamers, badkamers, toiletten, keuken en leefruimte.Het kan zijn dat er extra zaken gevraagd worden zoals naar de winkel gaan, wassen, strijken., 17 dagen geleden. Student schoonmaak weekends oktober Mol. 13.56 per uur. Is dit wat je zoekt? Dan is poetsen iets voor jou! Care is op zoek naar een gemotiveerde jobstudent schoonmaak voor onze klant, een schouwburg in Mol, in oktober. Je bent verantwoordelijk voor de schoonmaakwerkzaamheden van het. 4 dagen geleden.

Contacteer ons