Op zoek naar schoonmaak antwerpen?

schoonmaak antwerpen
gevelreiniging antwerpen - Aarts van Remoortere Gevelwerken, gevelrenovatie en gevelreiniging in Merksem, Antwerpen.
Bent u op zoek naar een bedrijf voor uw gevelrenovatie, gevelreiniging of gevelwerken in de provincie Antwerpen? Neemt u dan contact op met Aarts van Remoortere. Wij zijn een algemene bouwonderneming gespecialiseerd in gevelrenovatie, gevestigd in Antwerpen. Profiteer van de gespecialiseerde zelfwerkende patroon met ruim 40 jaar ervaring in gevelwerken, gevelrenovatie en bepleisteringen.
De Propere Spiegel Uw ervaren ruitenwasser in Antwerpen.
Uw ruitenwasser in Antwerpen. De propere spiegel is als professioneel ruitenwasser, en schoonmaak bedrijf uw partner voor het wassen van ramen, algemene schoonmaak, reinigen van zonnepanelen en dak ontmossen. Tevens kan u bij ons ook terecht voor het reinigen van rolluiken, reinigen van terrassen, opritten en gevelreinigen. Lees meer
Vacatures bij poetsbureau Cleandienst.
SCHOONMAAK MEDEWERKER GENT 1 WERF PER DAG 15 U/WEEK. Schoonmaak bij bedrijven. 1 vaste werf. 15 uren per week. 135655, bruto per uur. Solliciteer voor deze vacature Mail naar een vriend! Deel via Facebook! Deel via LinkedIn! SCHOONMAAK MEDEWERKER KORTRIJK/WAREGEM 5 WERVEN 29 U/WEEK. Schoonmaak bij bedrijven.
Grote schoonmaak. phone-incoming. phone-outgoing. linkedIn. youtube. circle-close. star. star-outlined. tag. arrow-circle-right. arrow-circle-up. download. close-x. calendar. check. arrow-down. arrow-left. arrow-right. arrow-top. bus. clock. euro. faceboo
Startpagina Diensten Grote schoonmaak. Handen uit onze mouwen voor uw grote schoonmaak. Wilt u de zolder, kelder of garage eens grondig opruimen en kunt u daarbij wat hulp gebruiken? Of komt de lentepoets eraan? Onze groteschoonmaakploeg steekt voor u graag de handen uit de mouwen. Hoe kunnen we u helpen? Welke grote kuis wilt u graag laten doen? Elke grote opkuisklus, daarvoor steken onze medewerkers met plezier de handen uit de mouwen. Een grondige beurt voor het hele huis of een bepaalde kamer, we doen alles wat daarvoor nodig is: de inhoud van kasten met u uitsorteren, materiaal naar containerpark of kringloopwinkel brengen, gordijnen wassen, meubels en vloer boenen. Van maandag tot vrijdag, tussen 8 en 16.30 uur, kan een schoonmaakteam langskomen. Als er veel werk is, kunnen we ook meerdere dagen na elkaar komen.
Schoonmaakbedrijf Antwerpen C-Maxi voor perfect, glanzend schoon.
Wij zijn C-Maxi, een schoonmaakbedrijf actief door de hele regio Antwerpen. Cleaning Maximaal betekent de best mogelijke kwaliteit in alle schoonmaak en onderhoudswerkzaamheden. Zodra wij langs geweest zijn, bent u zich verzekerd van een frisse, gezonde omgeving waar u veilig en prettig in kunt wonen of werken.
schoonmaak antwerpen
2dehands kan daardoor minder goed werken. Gebruik een nieuwere versie of een andere browser. Help en info. Help en info. Google Play badge App Store badge. 2dehands Zakelijk Veilig en Succesvol Help en info Voorwaarden Privacyverklaring Cookiebeleid Advertentievoorkeuren. Over 2dehands eBay Classifieds Sitemap. 2dehands is niet aansprakelijk voor gevolgschade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.
Huishoudelijke schoonmaakdiensten Antwerpen Schoonmaakprofessionals Oblivia 2000 SL.
Beschikbaar 24/7 Maandag tem Zondag. Kammenstraat 34 S1, 2000 Antwerpen, Belgium. 24/7 Spoeddienst 32 465 55 39 15. Maak een afspraak. Airconditioning en verwarming. Schilders en decorateurs. Vloerlagen en tegels. Thuisonderhoud en schoonmaken. Maak een afspraak. Thuisonderhoud en schoonmaken. Thuisonderhoud en schoonmaken. Airconditioning en verwarming. Schilders en decorateurs. Vloerlagen en tegels. Thuisonderhoud en schoonmaken. Iedereen houdt van een glanzende ruimte schittert dat fris ruikt. Maar niet iedereen houdt van zelf schoon te maken om dat effect te bereiken, en daar zijn wij voor. Ons toegewijde team is gespecialiseerd in het verzorgen van uw reinigingsbehoeften. Lopende wekelijkse schoonmaak.
Logistiek Schoonmaak Keuken ZNA.
Veelgestelde vragen voor buddy's.' A A A. Werken bij ZNA. Werken bij ZNA. Waarom kiezen voor ZNA? Veelgestelde vragen voor buddy's.' Logistiek Schoonmaak Keuken. Schoonmaker ziekenhuis van 6u00 tot 14u00 tijdelijk. ZNA Hoge Beuken. Schoonmaker ziekenhuis van 16u tem 19u48.
Cursisten mobiele opleidingen schoonmaak vinden meteen werk Gazet van Antwerpen.
Voor de grootstad Antwerpen zijn er nog voldoende potentiële kandidaten, maar voor de rest van de provincie heerst er écht een tekort, vertelt Gert Fontyn, teamleider VDAB voor de mobiele opleidingen schoonmaak. Daarom dat we onder de kerktoren op zoek gaan naar mogelijke kandidaten om hen een opleiding te geven. Het gaat meestal om mensen die laaggeschoold zijn en met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Voor die groep is het vaak ook moeilijk om zich verder te verplaatsen. Daarom is het belangrijk dat we die opleiding zo lokaal mogelijk organiseren. De vacatures situeren zich bovendien meestal ook rond de kerktoren. Onze instructeurs zetten we daarvoor mobiel in, verduidelijkt de teamleider. VDAB hanteert verschillende formules. De opleiding kan exclusief gebeuren voor een bepaald bedrijf. Zij zorgen dan zelf voor de kandidaten en engageren zich dat zij na de opleiding een vast contract kunnen aanbieden. In het andere geval zorgt VDAB zelf voor de toeleiding van kandidaten en volgt er nadien een jobdate met verschillende bedrijven. Dit jaar hebben we op die manier al tien opleidingen afgerond waarbij 85 cursisten geslaagd zijn. Negentig procent daarvan heeft intussen vast werk.
Hand Clean Professioneel schoonmaakbedrijf uit Antwerpen.
Wij bieden u onder andere de volgende diensten aan: algemene schoonmaak, industriële reiniging, opleveringsschoonmaak en opkuizen na brand. Wij zijn een zeer ervaren schoonmaakbedrijf uit Antwerpen dat voor bijna iedere klus voor u klaar staat. Wij verzorgen zowel bij particulieren als bedrijven een éénmalige of periodieke schoonmaakbeurt.
Schoonmaakbedrijf Provincie Antwerpen de beste bedrijven in uw buurt.
Belgiëlei 142 2018 Antwerpen. SPIK EN SPAN is gespecialiseerd in het reinigen van allerlei soorten vastgoed: nieuwbouw, appartementsgebouwen, magazijnen en ruime garages alsook winkels, burelen en scholen. Toon telefoon Bezoek website. Pierstraat 278 2630 Aartselaar. Toon telefoon Bezoek website. Herenthoutse Steenweg 20 2288 Bouwel. Puur huishoudhulp met dienstencheques en Puur Pro schoonmaak bedrijven, kantoren.

Contacteer ons