Resultaten voor schoonmaak oostende

schoonmaak oostende
schoorsteenveger oostende
Vóór indienststelling van de stookolietank. Bij de verkoop van een woning met een stookolietank. Periodiek controles van de stookolietank. In Vlaanderen is een keuring van zowel de bovengrondse als. de ondergrondse stookolietank verplicht vóór indienststelling. Deze dient gekeurd te worden door een erkend technicus. Visueel nazicht van de installatie. Controle op water en slib. Controle van werking overvulbeveiliging. Controle van lekdetectiesysteem indien aanwezig. Dichtheidsproef vacuum controle op ondergrondse tank. Afleveren van het conformiteitsattest aan de klant. Het Vlaams Reglement Milieuvergunningen., kortweg VLAREM genoemd, is wettelijk van toepassing. Bovengrondse tanks moeten eenmalig gekeurd worden. Ondergrondse tanks om de twee of vijf jaar herkeurd. worden afhankelijk van de totale inhoud van de tank. Bovengrondse tanks moeten driejaarlijks gekeurd worden. Ondergrondse tanks moeten om de twee jaar gekeurd worden. Wat krijgt u? Een goedgekeurde tank krijgt een. conformiteitsattesten een groene dop of label. Hierop wordt erkennings-nummer SVO. van de technicus. of milieudeskundige die de controle uitvoerdede, datum van. de laatste tankkeuring en de datum van de volgende controle. De stookolietank is niet-conform de wetgeving., maar er is geen kans op verontreiniging van de omgeving. De erkende technicus voorziet de.
Meewerkend Supervisor Housekeeping Oostende KW.be.
Als multiservice dienstverlener bieden wij aanvullende diensten die geïntegreerd kunnen worden met onze schoonmaak en die bijdragen aan een positieve beleving voor de gasten van onze klanten. Om ons team uit te breiden in Oostende zijn wij op zoek naar een supervisor. Lees meer
Poetsmedewerker 20u/week regio Oostende m/v.
Konvert Interim Oostende. Ernest Feysplein 14b 8400 Oostende. 32 59 51 54 90. Confirm your registration through the mail you received. Tell us more about yourself! Complete your MyKonvert profile before you can apply. Something went wrong. Please reload the page and try again. Download this vacancy. Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data. View our privacy policy. I have read and agree to the Privacy Policy View our privacy policy. CREATE AN ACCOUNT AND RECEIVE YOUR RESUMÉ AS A GIFT! Already have an account? Log in now. Poetshulp deeltijds m/v. Schoonmaak productieomgeving 25u m/v.
Schoonmaak jobs West-Vlaanderen ago jobs hr 6 nieuwe vacatures in februari op Jobat.be.
Voor een dienstverlenend bedrijf, gespecialiseerd in de schoonmaak, zijn we dringend op zoek naar een schoonmaker. Dit.Profiel: Je hebt reeds een 2-tal jaren ervaring in de schoonmaak opgebouwd. Je kan zelfstandig met eigen vervoer in. AGO Jobs HR. Sinds 6 dagen.
Gespecialiseerde schoonmaakfirma Ultra Clean.
32 59 80 82 45. Uw partner in schoonmaak. Ultra Clean pakt alle schoonmaak en onderhoudsproblemen snel, professioneel en efficiënt aan. Ontdek onze diensten Specialist in de reiniging van volgende systemen. We zijn heel tevreden over jullie werk en zullen u altijd promoten bij vrienden en collega s.
Rolluiken schoonmaken Oostende Bel 078-482625.
Zoekt u een glazenwasser voor een schoonmaak van uw ramen in Oostende en wenst u snel hulp, contacteer ons. Ruitenwasser Oostende is bekend in het Vlaams Gewest en dagelijks onderweg in Provincie West-Vlaanderen om bij u in de buurt Arrondissement Oostende uw ruiten, garagepoorten en verandas te reinigen.
Schoonmaak in Oostende, West-Vlaanderen Trovit.
Reserve Schoonmaker/-ster Defensie Oostende 2020 Oostende. ISS Belgium Oostende, West-Vlaanderen. naar schoonmakers voor de Defensie in regio Oostende zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak. 30 dagen geleden op Kortrijkheeftwerk.
Ruitenwasser De Spons Gedaan met vuile ramen.
Ontdek onze vacatures. Wassen van ruiten binnen. Wassen van ruiten buiten. Reinigen van dakgoten. Afwassen van rolluiken. Afwassen van garagepoorten. Schoonmaken van nieuwbouw of na verbouwingen. Schoonmaken van je vakantiewoning. Schoonmaken van gemeenschappelijke delen. Schoonmaken van kantoren. Schoonmaken van horeca. De beste zorg voor jouw ruiten. Al meer dan 15 jaar behandeling ik jouw ruiten met de beste zorgen. Ik zorg er niet alleen voor dat jouw ruiten stralen als nooit tevoren, maar ik geeft de omlijstingen ook een grondige beurt. Het onderhoud van je ruiten en omlijstingen zorgen voor een langere levensduur. Ik ben gevestigd in Oostende en ben actief in de volledige kuststreek en regio Brugge.
El Mirador Oostende Van Iseghemlaan2.
Verblijfstaks water, elektriciteit en verwarming: 5 per persoon per dag. Schoonmaak bij vertrek: 60 of zelf. Aantal personen 6. Info en Reserveringen. Prachtig, luxueus, modern ingericht hoekappartement met 3 slaapkamers en 2 badkamers, te huur in het hartje van Oostende met zicht op zee, strand en staketsel.
Makkie De grote schoonmaak.
Schoonmaakbedrijf Oostende VC-CLEANING WINDOWS.
Schoonmaakbedrijf Oostende Professioneel schoonmaakbedrijf en ruitenwasser. Schoonmaakbedrijf Oostende VC Windows Cleaning Experts verzorgen de professionele schoonmaak van uw bedrijf tot in de puntjes. We staan voor u klaar voor de opkuis van kantoorruimtes, magazijnen of beschutte werkplaatsen, maar ook van winkels, showrooms, residenties en garages.

Contacteer ons