Meer resultaten voor schoonmaak gom

schoonmaak gom
Medewerker schoonmaak jobs Limburg gom 0 nieuwe vacatures in augustus op Jobat.be.
Plaats je CV online. Jobtitel, bedrijfsnaam of trefwoorden. Gemeente of provincie. Vacatures medewerker schoonmaak in Limburg: 0 jobs. Er zijn geen medewerker schoonmaak jobs gevonden. Ontvang per mail jobs op maat. Ontvang nieuwe medewerker schoonmaak jobs in Limburg meteen in je mailbox.
Vacatures voor Schoonmaak, Gom in 2660 Antwerpen Hoboken in september 2020 Indeed.com.
vacatures voor Schoonmaak, Gom in 2660 Antwerpen Hoboken. Sorteer op: relevantie datum. Pagina 1 van 172 vacatures. Hier worden vacatureadvertenties weergegeven die aan jouw zoekopdracht voldoen. Indeed wordt mogelijk door deze werkgevers betaald om Indeed gratis te houden voor werkzoekenden.
Vind een job VDAB.
Mijn jobs Zoek een job Jobsuggesties Vacatures sollicitaties Beroepsoriëntatie. Nuttige links Bestel opleidingscheques Bestel loopbaancheques Arbeidsbeperking Vrijstelling beschikbaarheid Inschrijvingsgeld CVO/CBE Inschrijvingsgeld kunstonderwijs Profieltest. Log in op Mijn loopbaan Schrijf je in als werkzoekende. Agenda Contact Help Werken bij VDAB Over VDAB.
Facilicom.
Dagelijkse schoonmaak kantoren Gom.
Eco friendly cleaning! Bij onze klant Medialaan zet Gom het zelfreinigend ecosysteem van BioOrg in. Waarbij positieve organismen uit zichzelf de leefomgeving schoner maken. Deze oplossing inspireert zich op het bos, waar organismen al miljoenen jaren zelf hun schoonmaaktaken vervullen. Meer over eco friendly cleaning. Hoe kunnen wij u helpen? Zoekt u een professioneel schoonmaakbedrijf voor de schoonmaak van kantoren, overheden, onderwijs of zorginstellingen?
Vacatures voor Schoonmaak, Gom Indeed.com.
Plaats je cv Solliciteer op duizenden vacatures op elk platform! vacatures voor Schoonmaak, Gom. Sorteer op: relevantie datum. Pagina 1 van 1.199 vacatures. Hier worden vacatureadvertenties weergegeven die aan jouw zoekopdracht voldoen. Indeed wordt mogelijk door deze werkgevers betaald om Indeed gratis te houden voor werkzoekenden.
Redirecting.
Meewerkend Ploegverantwoordelijke Schoonmaak m/v, GOM HOBOKEN Nieuwejobs in België.
Meewerkend Ploegverantwoordelijke Schoonmaak m/v. 2 jaren geleden. Je coördineert de schoonmaakactiviteiten bij de jou toegewezen klant en je bent mee verantwoordelijk voor het onderhoud. Je poetst samen met de collegas en geeft deze collegas werkinstructies. Je werkt samen met je team en houdt toezicht op de kwaliteit van het uitgevoerde werk. Je bent verantwoordelijk voor de aansturing en de opleiding van het personeel. Je bent verantwoordelijke voor stockbeheer. Je regelt het administratieve luik met de werfleider. Je bent de eerste aanspreekpunt van de klanten en van het schoonmaakpersoneel. De administratie van de gepresteerde uren en afwezigheden maakt ook deel uit van jouw takenpakket. Als Ploegverantwoordelijke Schoonmaak bieden wij jou.: Een deeltijds contract optie onbepaalde duur. De uren zijn vastgesteld als volgt.: In een dynamische werkomgeving in een financieel gezond en groeiend bedrijf, waar we beseffen dat onze mensen het verschil maken. Je woont bij voorkeur in de regio Antwerpen. Je wilt graag deeltijds werken.
Schoonmaken met probiotica de nieuwe standaard bij Gom België Clean Totaal.
Artikelen Poetsen zonder gebruik te maken van schadelijke reinigingsmiddelen, oftewel Eco Friendly Cleaning, is het duidelijke credo van Gom in België. Onlangs is besloten om alle traditionele reinigingsmiddelen te vervangen door reinigingsmiddelen met probiotica, uit de fles of uit de vernevelaar. De Belgische Facilicom-dochter streeft al enige tijd naar een zo duurzaam mogelijke schoonmaak.
Hoe schoonmaakbedrijf Gom snel reageerde op corona De Ondernemer.
De Ondernemer deelt de informatie die zij verkrijgt middels het gebruik van cookies en vergelijkbare technieken, waaronder ook persoonsgegevens, in een samenwerkingsverband genaamd NLProfiel met DPG Media Magazines, DPG Media, Telegraaf Media Groep en RTL Nederland, om gezamenlijke groepsprofielen op te stellen.

Contacteer ons