Meer resultaten voor objectleider schoonmaak

objectleider schoonmaak
Vacatures Objectleider schoonmaak m/v Blue Groep.
Kwaliteit, Milieu en VCA. vacature Objectleider schoonmaak m/v. Objectleider schoonmaak m/v. Warmenhuizen 38 uur per week Vast. Blue houdt zich vanuit 5 vestigingen bezig met dienstverlening in de ruimste zin.: Uitzenden, detacheren, werven en selecteren in diverse branches van technisch en productie tot en met agro personeel.
Doen Uitzendorganisatie.
Wij zijn wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Voor een aantal van bovenstaande punten is het vastleggen van bezoekersgedrag noodzakelijk.
MBO Ambulant objectleider.
En waar veel mensenwerk gebeurt is management nodig. De opleiding schoonmaak op niveau 4 bereidt je voor op een managementfunctie in de diverse, dynamische en multiculturele wereld van de schoonmaak. Je functienaam loopt uiteen van ambulant objectleider tot regiomanager of inspecteur.
Objectleider schoonmaak vakantiepark, Eerbeek.
Objectleider schoonmaak vakantiepark, Eerbeek. In Eerbeek zoeken wij een objectleider schoonmaak voor een vakantiepark. De werkzaamheden zijn in de ochtend en middag op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag. Het gaat om 20-30 uur uur per week. De werktijden zijn in overleg.
Vaardigheden Objectleiding.
In de functie van objectleidster komen er toch veel krachten op uw medewerkster te staan. Veel nieuwe taken en situaties en andere vaardigheden moeten gebruikt worden. Bereid uw objectleidsters voor op hun functie en geef ze de juiste bagage mee.
Objectleider.
een uitdagende en veelzijdige functie.; goede arbeidsvoorwaarden volgens de cao in het schoonmaak en glazenwassersbedrijf.; goede faciliteiten, zodat jij in staat wordt gesteld om jouw werk optimaal uit te kunnen voeren, denk hierbij aan de beschikking over een I-pad en smartphone.; ontwikkelmogelijkheden door middel van diverse opleidingen. Ben je door het lezen van bovenstaande vacature enthousiast geworden? Klik dan op onderstaande sollicitatie-button en stuur je CV. Er is geen minimale opleiding vereist. Voor deze functie is er geen minimale werkervaring vereist. Den Haag Zuid-Holland Management Leidinggevende Objectleider Parttime.
Objectleider schoonmaak Hago Zeeland Arenalokaal.nl.
Objectleider schoonmaak Hago Zeeland. 17-8-2016 om 1207: Door careerjet.nl. We maken onder meer schoon in kantoren, zorgorganisaties, onderwijs, grote publieke ruimten, transport en industrie. 1.750 2.500 per maand. Van HAGO Wed, 17 Aug 2016 100711: GMT Toon alle vacatures in Zeeland.
Schoonmaak Robedo Cleaning.
Robedo Cleaning zorgt er ook voor dat er een bepaalde kwaliteit gewaarborgd blijft die de klant verwacht. Binnen de organisatie van Robedo Cleaning zijn er objectleiders die de controle over het schoonmaken uitvoeren met behulp van het digitale Dks/Vsr Kwaliteits meting systeem.
EW vlogs van de frontlinie: objectleider Kim over andere werkomgeving en omstandigheden Schoonmaakjournaal de inspiratiebron voor de professionele schoonmaak.
Daar waren en zijn extra schoonmaakhelden nodig. EW is een facilitair dienstverlener en specialist in schoonmaak in de hospitality-sector, van wie heel veel schoonmaakhelden tijdelijk hun werk niet kunnen uitvoeren, maar dat inmiddels elders doen. Daarover gaat de serie vlogs frontlinie, waarvoor objectleider Kim Groenestein, het spits afbijt.
Objectleidster Almere 1nergiek.
Ruimte voor eigen initiatief, persoonlijke ontwikkeling trainingen en opleidingen en doorgroeimogelijkheden. Een marktconform salaris conform cao Schoonmaak. Bij een wederzijdse klik, uitzicht op een vast contract. Ben jij die objectleider of objectleidster, waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan direct en vul onderstaand formulier in!

Contacteer ons