Resultaten voor schoonmaak alkmaar

schoonmaak alkmaar
Tedino Schoonmaak Alkmaar.
Kings of IT BV Wognumsebuurt 3, 1817 BH Alkmaar. Energie Transite Software BV Ampèrestraat 3 b, 1817 DE Alkmaar. Disclaimer: we hebben met de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht dat bovenstaande informatie over het bedrijf Tedino Schoonmaak accuraat en up-to-date is.
alkmaar
Schoonmaakwerk Alkmaar Huishoudelijk werk Alkmaar.
Huishoudelijk werk Alkmaar Zuid. Huishoudelijk werk Alkmaar Oudorp. Huishoudelijk werk Alkmaar Overdie. Huishoudelijk werk Alkmaar West. Huishoudelijk werk Alkmaar Huiswaard-Zuid. Huishoudelijk werk Alkmaar Huiswaard-Noord. Huishoudelijk werk Alkmaar Daalmeer en Koedijk. Huishoudelijk werk Alkmaar Binnenstad. Zoek in plaats. Plaats / postcode.
Alkmaar Schoonmaakbedrijf Facilitaire Dienstverlening Heerhugowaard B.V.
Ma-Vr 09.00 17.00. Populaire berichten paginas. Glazenwasser Heerhugowaard Schoonmaak en Bedrijfsdiensten. Glazenwasser Particulier Alkmaar. Copyright 2020 Facilitaire Dienstverlening Heerhugowaard B.V. Facebook Twitter Instagram LinkedIn WhatsApp. We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft.
Schoonmaakbedrijf nodig? Gratis offerte Balans Schoonmaak!
Schoon uit handen met ons schoonmaakbedrijf! Schoonmaakbedrijf Balans Schoonmaak en Bedrijfsdiensten B.V. heeft al jarenlange ervaring in de schoonmaakbranche. Sinds 1995 zijn wij uitgegroeid tot full service schoonmaakbedrijf. Met ruim 400 enthousiaste werknemers in dienst, maken wij als schoonmaakbedrijf dagelijks meer 600 panden schoon. De objecten die wij schoonmaken variëren van kantoren, bedrijfs en winkelpanden tot scholen, cleanrooms, laboratoria, zorginstellingen en appartementencomplexen. Voor ieder object hebben wij schoonmaakspecialisten in dienst. Zo kunnen we u volledig ontzorgen op het gebied van schoonmaak. Want schoonmaken is een vak apart. En laat dat nu onze passie zijn. Ons hoofdkantoor staat in Alkmaar en onze samenwerkingspartners bevinden zich met name in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht.
HOGEDRUK REINIGING Alkmaar Cleaning Service CAO SchoonmaakbedrijfSchoonmaak, Vloeronderhoud, Gevelonderhoud, Onderhoudswerk in Amsterdam, Utrecht, Haarlem, Alkmaar.
Selecteer een pagina. GEVEL REINIGING en HOGEDRUK REINIGING Alkmaar. GEVEL REINIGING en HOGEDRUK REINIGING Alkmaar vandaag? Vraag en offerte per direct. GEVEL REINIGING en HOGEDRUK REINIGING Alkmaar? Dienstverlener en schoonmaakbedrijf Cleaning Service uit Alkmaar is jouw adres voor alle schoonmaak en onderhoudsdiensten in Alkmaar en omstreken.
Werken bij Poseidon Poseidon.
Zoekt u een baan bij een schoonmaakbedrijf? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We komen graag in contact met goede gemotiveerde vrouwen en mannen die willen werken in de regio Zaanstreek, Alkmaar, Amsterdam, Beverwijk, Heerhugowaard en Purmerend.
Autopoetsbedrijf Gocleaner.nl Al jaren begrip in Alkmaar en Omstreken.
Wat zeggen onze klanten., Perfecte service, keurige medewerkers erg tevreden over de schoonmaak. Zal snel de auto van mijn vrouw brengen bij dit autopoetsbedrijf. Mijn auto heeft een super schoonmaakbeurt gehad in jullie vestiging in Alkmaar. Porsche Cayman S. Mijn Mini straalt weer als een zonnetje.
Van Leijen Schoonmaak Alkmaar.
Van Leijen Schoonmaak B.V. Login / downloads. Welkom bij van Leijen Schoonmaak B.V. Van Leijen Schoonmaak B.V. is een full-servicebedrijf dat op het hoogste niveau van A tot Z gespecialiseerd is in het leveren van facilitaire diensten bij kantoren, scholen, instellingen en particulieren.
Schoonmaakbedrijf Alkmaar ATS Schoonmaakbedrijf BV.
Kortom, wanneer u kiest voor ATS Schoonmaak, dan kiest u voor.: Voor een betere indruk van wat wij als schoonmaakbedrijf regio Alkmaar per branche kunnen betekenen, kunt u hier een aantal voorbeelden bekijken van projecten waar wij in het verleden aan hebben gewerkt.
Schoonmaak medewerker NOORD-HOLLAND Werken bij Asito.
Terug naar overzicht. Ben jij de ervaren schoonmaker met passie voor de schoonmaak en die met een lach bijdraagt aan een schone en veilige omgeving? In ons schoonmaakteam in het Noordwest Ziekenhuis Alkmaar is een plek vrijgekomen. Dus heb jij interesse en kan je in de avond werken? Dan willen wij je graag ontmoeten! De werkdagen zijn maandag tot en met vrijdag van 17.00 uur 19.30 uur. Je werk zal bestaan uit het schoonmaken van een patiëntenafdeling, het reinigen van sanitair en het schoonmaken van openbare ruimtes. Lijkt een afwisselende baan in de schoonmaak je leuk? Solliciteren doe je door onderstaand formulier in te vullen of je CV en motivatie te sturen naar onderstaande contactpersoon. Naam Karlijn Knoppert. Uren: 125, uur per week. Wat zijn je verantwoordelijkheden? De Schoonmaak medewerker die we zoeken is verantwoordelijk voor.: Het schoonmaken van patiëntenafdelingen.; Het netjes houden van werkwagen, werkkast en werkdoeken.; Het schoonmaken van sanitair, openbare ruimtes en kantoren.

Contacteer ons