Meer resultaten voor jobstudent schoonmaak antwerpen

jobstudent schoonmaak antwerpen
Schoonmaak in Antwerpen Trovit.
Reserve Chef-Gerant in Antwerpen. Beschrijving Functie Aangezien ISS Catering een sterke groei kent, zijn wij voortdurend op zoek naar enthousiaste medewerkers. Deze vacature betreft een reserve. 30 dagen geleden op studentjob. Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van schoonmaak antwerpen. Ontvang de laatste vacatures per e-mail.
https://vochtweringdirect.nl/kelder-waterdicht-maken/
Vacatures bij poetsbureau Cleandienst.
Wilt u graag bij ons team horen? Ontdek onze vacatures! Cleandienst is een professioneel poetsbureau en plaatst het leveren van een kwalitatieve dienstverlening centraal. Daarom werken we met echte vakmensen: gemotiveerde en verantwoordelijke medewerkers met een neus voor kwaliteit. Die schoonmaakspecialisten ondersteunen we met de nodige opleiding en begeleiding. We bieden ze bovendien een correcte verloning en dragen respect hoog in het vaandel. Omdat we geloven dat toegewijde medewerkers altijd dat stapje verder gaan om onze klanten een uitstekende service te bieden. Raadpleeg hier ons arbeidsreglement: Arbeidsreglement_Deel 1 Deel 2. Ook deel uitmaken van onze geoliede organisatie? 2 JOBSTUDENTEN 24/08 TEM 04/09 DAGELIJKS VAN 6 TOT 8U. Ochtenduren tussen 06.00 08.00. Na een grondige schoonmaakopleiding. 24 augustus tot en met 04 september. Vlot bereikbaar: Pathoekeweg. 1356, bruto per uur. Solliciteer voor deze vacature Mail naar een vriend! Deel via Facebook! Deel via LinkedIn! SCHOONMAAK MEDEWERKER ROESELARE 2 WERVEN PER DAG 29 U/WEEK. Schoonmaak bij bedrijven.
Vacatures voor Jobstudent Schoonmaak in Antwerpen provincie Indeed.com.
Studentenjob schoonmaak nieuw. Ervaring in de schoonmaak is een groot pluspunt. Zoek je nog een leuke job? Wij zoeken nog studenten 18 die willen werken in de ruime omgeving van Geel. Vandaag Vacature opslaan. SD Worx Staffing Solutions 33., Antwerpen stad 4 plaatsen.
jobstudent schoonmaak vacatures SimplyHired.
Zomervakantie 2020 Jobstudent niet-verpleging/apotheek. AZ Turnhout Antwerpen stad. Voor de zomer van 2020 zoeken we jobstudenten voor verschillende diensten. Het kan gaan om werk in de schoonmaak, keuken, logistiek, apotheek als. Jobstudente keuken schoonmaak. Als jobstudent keuken en schoonmaak bij armonea werken, betekent dat je: Onze groep is voor woonzorgcentrum De Wand site te Laeken op zoek naar een enthousiaste. Jobstudenten schoonmaak keuken Zomervakantie. Als jobstudent keuken en schoonmaak bij armonea werken, betekent dat je: Onze groep is voor woonzorgcentrum De Wand te Laken op zoek naar een enthousiaste. Ook zijn we op zoek naar jobstudenten voor in de weekends geen schoonmaak. Op zoek naar een Jobstudenten. Om onze medewerkers de gelegenheid te geven tijdens. Studentenjob schooljaar 2019-2020.
Schoonmaak jobs 128 nieuwe vacatures in juli op Jobat.be.
Plaats je CV online. Jobtitel, bedrijfsnaam of trefwoorden. Gemeente of provincie. Vacatures schoonmaak: 128 jobs. Ontvang per mail jobs op maat. Ontvang nieuwe schoonmaak jobs meteen in je mailbox. Stuur mij jobs. Vliegende ploeg schoonmaak burelen regio Gent 20u/week ochtendwerk.
Gevonden vacatures in.
Zoekwoord: 2 studenten schoonmaak gezocht. We vonden voor jou 1373 vacatures. Verwante zoek opdrachten voor. Verfijn zoek opdracht. Resultaten per pagina. Maak job alert. Student M/V winkelkarren gezocht! Ben jij nog op zoek naar een studentenjob en kan je snel opstarten? Voor een winkelketen met filialen in Bree, Maaseik, Kinrooi, Meeuwen, Peer. Noord-Limburg zijn we nog op zoek naar studenten 18 voor het reinigen van de winkelkarren. Medewerker schoonmaak operatiekwartier M/V.
25 vacatures voor Schoonmaak Manpower Belgium Interim, Job, Recruitment, Selection.
Overslaan en naar de inhoud gaan. My Manpower Aanmelden. Vind de op-jouw-lijf-geschreven job. Jobs via email. Werken bij ManpowerGroup. U bent hier. Vind je job. 25 vacatures voor Schoonmaak. Resultaten 1 tot 20 van 25. 5 dagen online Bree. Je staat in voor de schoonmaak van de bureau's, de eetruimte en de toilette van de firma.
Professioneel schoonmaakbedrijf Gom.
Of het nu gaat om de schoonmaak van bedrijven, overheden, onderwijs of zorginstellingen. Bij Gom hebben we de ervaring en expertise om u optimaal van dienst te kunnen zijn en kunt u rekenen op een vlekkeloze service. Industriële reiniging is een vak apart. Het vereist speciale schoonmaaktechnieken, kennis van het product en van de HACCP-wetgeving. Onze werknemers krijgen daarom de nodige trainingen zodat ze u op al deze vlakken kunnen helpen. We passen onze werkschemas bovendien aan uw organisatie aan, zodat u aan het begin van de werkdag altijd kunt rekenen op een vlekkeloze werkomgeving. Zoekt u een schoonmaakbedrijf voor een specifieke klus? Bijvoorbeeld het reinigen van vloeren, plafonds, trappenhuizen, tapijten of wagens? Of zoekt u een bedrijf dat u kan helpen met een periodieke dieptereiniging of de reiniging van een gebouw na brand of waterschade?
ISS Belgium.
Wij verzorgen alle vormen van catering, schoonmaak, receptie en postkamer, technische. Referentie nr: ISAE08056. Resultaten via e-mail. Resultaten via SMS. Sla zoekopdracht op. ISS is in 1901 opgericht in Kopenhagen en is uitgegroeid tot één van s werelds toonaangevende facility services organisaties met een omzet van meer dan 10 miljard euro's. Het geheim van ons succes ligt in de manier waarop we onze oplossingen afstemmen op de behoeften van de klant, hoe we de risico's' beheren en hoe ons gemotiveerd team van meer dan 490.000 medewerkers de Power of the Human Touch toevoegt in alles wat zij doen. Join, follow or subscribe. ISS Facility Services NV. Everest Office Park. Regionale kantoren in.: Gent, Antwerpen, Heusden-Zolder en Floreffe.
Vacatures voor Jobstudent Schoonmaak Indeed.com.
Andere relevante zoekopdrachten: jobstudent studentenjob studentenjobs jobstudent zomervakantie schoonmaak student jobstudenten vakantiewerk vakantiejob jobstudent, schoonmaak. E-mail mij GRATIS de nieuwste vacatures voor deze zoekopdracht. Mijn e-mail: Indienen. Als je een vacature-alert maakt of aanbevolen vacatures ontvangt, betekent dit dat je akkoord gaat met onze Voorwaarden.

Contacteer ons