Op zoek naar industriële schoonmaak?

industriële schoonmaak
Industriële reiniging Poetsfirma Gerpol te Appels.
Ga dan met een van onze medewerkers in gesprek! Gerpol Schoonmaak is een industrieel schoonmaakbedrijf dat gevestigd is in Appels, Oost-Vlaanderen. Bij ons is een industriële schoonmaak in goede handen. Wij luisteren aandachtig naar uw wensen en stemmen hier onze dienstverlening op af.
https://www.schoonmaakbedrijfgorrim.nl/
Industriele schoonmaak slachthuis Roeselare 37u/week nachtwerk KW.be.
/ Industriele schoonmaak slachthuis Roeselare 37u/week nachtwerk. Industriele schoonmaak slachthuis Roeselare 37u/week nachtwerk. Geplaatst: 19 mei 2021. Bij ISS via VDAB. Voor onze afdeling Industrial Cleaning zijn we dringend op zoek naar schoonmakers m/v voor een slachthuis in de regio Roeselare West-Vlaanderen.
nilfisk-shop.nl
PC 121 Schoonmaaksector: Protocolakkoord industriële schoonmaak ACLVB.
PC 121 Schoonmaaksector: Protocolakkoord industriële schoonmaak. PC 121 Schoonmaaksector: Protocolakkoord industriële schoonmaak. In een protocolakkoord, vanaf 1 oktober 2020 van toepassing voor de werknemers onder cat. 8 van de functieclassificatie industriële schoonmaak, werd overeengekomen.: Dagvergoeding: deze wordt gekoppeld aan het indexmechanisme gebruikt voor de lonen; verhoging met 104%, per 1/10/2020.;
Industriële schoonmaak BR CLEANING.
Laat de onderhoud en schoonmaak van uw industriële locaties maar aan ons over! Onze taken zijn inclusief, maar niet beperkt tot.: Dagelijkse onderhoud algemene delen: stockageruimte, bureaus. Dagelijkse sanitaire schoonmaak en schoonmaak van cafetaria. Schoonmaak wijde oppervlaktes en vloeren, van ateliers en stockageruimtes.
industriële schoonmaak vacatures SimplyHired.
Profiel Je hebt ervaring in schoonmaak; Je kan zelfstandig werken in een industriële omgeving; Je kan werken van 6u tot 13u30 vroege ploeg of van 13u30 tot. Geeft 1-20 weer van 98. Ik wil de nieuwste vacature-alerts ontvangen voor de functie van Industriële Schoonmaak.
Vacature Machinist industriële schoonmaak Rijkevorsel.
Machinist industriële schoonmaak. Vacature Machinist industriële schoonmaak Rijkevorsel. Contracttype: Kans op vast. Functiedomein: Horeca toerisme. Als machinist/handwerker voer je allerlei taken uit zoals het bladblazen van terreinen of de openbare weg, reinigingswerk met hoge druk en een kolkenzuiger. Je zal ook instaan voor het besturen en bedienen van onder andere een schrobzuigmachine, fietspadenveegmachine.
Schoonmaakdiensten en industriële reiniging Johfra Cleaning uit LauweJohfra Cleaning.
Download brochure glasbewassing. Burelen, Industriële gebouwen, scholen, woon en zorgcentra, winkels, showrooms, gemeenschappelijke delen, enz. Dit kan zowel dagelijks, wekelijks of maandelijks. Zowel voor, tijdens of na de kantooruren. Hiervoor komen wij graag eens langs om de noden van u en uw gebouw te bespreken. Onze osmosewagens zijn uitgerust met een professionele 45 reinigingsmodule. Hiermee kunnen we tot op 15m hoogte streeploos ramen en andere oppervlaktes reinigen. Met 880l osmosewater aan boord, aanmaak mogelijkheid ter plaatse en 2 x 180m waterslang is elke klus klein of groot mogelijk. Contacteer ons nu voor meer informatie! Wij reinigen uw zonnepanelen voor 1 per paneel! Eenmalige vaste kost van 50 voor de osmosewagen. We doen gratis transport voor West-Vlaanderen. Vanaf een grote hoeveelheid krijgt u van ons een prijs op maat. In elk geval: we maximaliseren uw rendement! Download brochure zonnepanelen. Tussen of eindopkuis van uw bouwprojecten, appartementen, praktijkruimtes, kantoorgebouwen, labos, fabrieken, scholen., Wij zorgen met onze professionele aanpak dat u enkel moet verhuizen. Voor de volledige schoonmaak staat het team van Johfra Cleaning klaar.
Industriële reiniging Stasse Nettoyage.
Schoonmaken na schade. Schoonmaken Horeca Housekeeping. Schoonmaken en saneren van productielijnen, opslagplaatsen, cleanrooms en andere industriële ruimtes. Onze klanten zijn bedrijven in de provincies Namen, Luxemburg en omgeving. Een prijsopgave aanvragen. ONZE TROEVEN Gepersonaliseerde en efficiënte industriële reiniging. Onderhoud van de productielijnen.
ICM Schoonmaakbedrijf Industriële reiniging Antwerpen.
Over Ons Klassieke Schoonmaak Industriële schoonmaak Vacatures Artikels ICM Belgium Contact. Industriële reiniging Antwerpen. SNEL, STIPT PROFESSIONEEL. 100% clean en 0% zorgen dat zijn de cijfers die u als ondernemer wil horen als het gaat over industriële reiniging. Wel laat het dat nu net zijn wat wij van ICM Belgium industriële reiniging Antwerpen aan onze klanten verzekeren.
Industriële schoonmaak Tammie's' Cleaning.
We werken graag samen door het nauw contact met elkaar en alle afspraken worden correct nageleefd. Naast haar punctuele aanpak zijn ze ook heel flexibel. Ik kan Tammies Cleaning alleen maar aanraden voor mensen die op zoek zijn naar een professionele schoonmaak dienst.

Contacteer ons